buna ziua am si eu o nelamaurire in ceea ce priveste un act emis de o anumita judecatorie.
S.I. a decedat in urma lui au ramas copii acestuia toti majori, casatoriti in numar de sase.
2 dintre baiettii lui S.i. au murit inaintea acestuia SH si SP.
sotia unuia dintre baieti SS a murit si ea ulterior decesului lui SI. cei 2 au o fata SL
la succesiune s-au prezentat dupa cum urmeaza toti fratii plus sotia celui decedat SH si fata celui decedat SL.
insa in acte de succesiune nu apare SL ci sotia unuia dintre frati in viata profitand de confuzia de nume intructa pe cele 2-a le cheama SS
Noi am depistat dupa domicilu lui SS ca este sotia unuia dintre frati si nu fata fratelui decadat.
ce este de facut?
de asemene pe un titlu de proprietate lipseste fata decedatului si apara sotia unuia dintre frati....ce este de facut?
va multumesc
fata va aparea pe TP ca mostenitoare alaturi de fratii in viata ai lui SI? ca ma gandescca nu are cum sa apara mama acesteia intrucat aceasta este decedata
va inteleg dumneavoastra raspundeti in urma celor spuse de mine.
nue nici o problema insa sa stiti ca m-ati lamurit foare mult
aceasta fiica va parea pe TP doar dc a facut demersuri pe legea 18.
daca aceste demersuri au fost facute, in sensul ca aceasta fiica a facut cerere de reconstituire- este posibil sa fie o greseala materiala pe titlu.
am aceeasi parere ca si dumneavoastra.
si am maai descoperit ca pe una din sotii o cheama silvea iar pe cealalta silvia voi cere completare pentrru schimbarea greselii. iar cu domiciliul voi face acelasi lucru.
si da fata afacut cerere pe legea nr. 18.bine ca ne-ati invatat ca mergeam si nu stiia ce si cum sa cerem
va multumim
buna ziua
au fost si au depus cerere intructa avocatul a zis ca nu e treaba lui si era vorba de o greseala materiala..in sfarsit au mers si au depus cerere pentru modificare si completare la h. si ulterior la tp-u
intre timp i-am rugat sa imi faca o xero copie dupa dosar soacra fiind parte in dosar..in sfarsit am ai citit dosarul cu toate cele...greseala este trimisa in unul din actele primariei si de acolo s-a petrecut toata nebunia.....acum asteptam finalitatea actiunii.sa speram ca va fi bine si nu ii va mai pune pe drumuri pe saracii batrani
o zi buna tuturora multumim de informatile pretioase :)