avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 726 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... radiere
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

radiere

Am vandut in rate un autoturism unei persoane (facand un contract de mana) dupa ce a terminat de platit ratele nu a mai venit sa mergem sa trec masina pe el cii din contra el a vandut masina(facand din nou un contract de vazare cu persoana cui i a incredintat masina)dar eu am ramas propietarul in acte.Am trimis o petitie catre IPJ sa mi de a un raspuns in acest caz, iar ei mi au dat o lista cu cele necesare pt inmatricularea unei masini(raspuns cu totul diferit de ce am cerut eu)Intrebarea mea este: cum pot scapa de acea masina pt ca platesc impozitul la primarie si mai mentionez ca nu stiu in ce oras se mai afla.Multumesc
Cel mai recent răspuns: ContSters97658 , utilizator 12:13, 28 Ianuarie 2010
c a sa o poti sterge de la primarie de pe numele tau iti trebuie sa prezinti obligatoriu CERTIFICATUL DE RADIERE (adica acel act prin care arata ca din acel moment nu mai esti tu propietarul masinii),alt fel nu poate fii stearsa.Afirm aceste lucruri pt ca m am interesat personal dar vina este a mea,trebuia sa nu i incredintez cartea de identitate pana cand nu venea sa mergem la radiere...acum suport consecintele:O:( multumesc tuturor pt sfaturi
buna ziua!
mergeti la un bnp si dati o declaratie noatriala in sensul ca aceea masina nu se mai afla in propr dvs din anul X.
declaratia o duceti la fisc si solicitati radierea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impozit pentru autoturism tot60 tot60 Bună seara! Vă rog să-mi daţi un sfat! Un tânăr, în urmă cu cinci ani şi -a vândut ''Dacia 1300'', făcând un act de mână pe care l-a ... (vezi toată discuția)
Masina vinduta fodoretelkaeva fodoretelkaeva Bună ziua, vă rog să-mi spuneţi ce trebuie făcut, încotro s-o iau cu problema de mai jos. - anul trecut în luna oct.2011 soţul a vândut Dacia 1310 ... (vezi toată discuția)
Masina vanduta fara intocmirea actului vanzare cumparare andres1987andres andres1987andres In urma cu 2 ani am vandut o masina insa fara a intocmi act vanzare cumparare la vreo institutie ci doar o hartie scrisa de mana cu semnatura ambelor parti ... (vezi toată discuția)