avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 692 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Reziliere contract si sediu social
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Reziliere contract si sediu social

Am un spatiu pe care l-am inchiriat unei firme ,care in baza contractului de inchiriere si-au stabilit sediu social in spatiu meu.
Contractul a fost reziliat dar ei au ramas inregistrati la Registrul Comertului ca avand sediu social in spatiu meu.
Cum trebuie sa procedez ca sa rezolv situatia si sa pot inchiria spatiu altcuiva?
Cel mai recent răspuns: mikyangel , utilizator 18:57, 3 Februarie 2010
Din pacate trebuie sa va adresati instantei de judecata.Acesta este raspunsul dat.

Vorbiti cu administratorul firmei si faceti eventual si o somatie scrisa prin scrisoare recomandata cu confirmare de primire, prin care sa le solicitati sa mearga ei la registrul comertului si sa inregistreze mentiunea respectiva.
Insa ei trebuie sa aiba un alt sediu social pentru ca altfel nu se va putea face schimbarea sediului de catre ei.
Daca nu se vor conforma nu va ramane decat sa ii dati in judecata.

avocat Claudiu Lascoschi
Daca ii dau in judecata, trebuie sa platesc niste taxe de judecata?Despre ce suma e vorba? Ce se intimpla daca nu am nici un venit permanent?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Radiere sediu social utc utc Buna ziua, Va rog, ma putetia ajuta cu un model de cerere radiere sediu social conform art. 25/legea 1990 rep. si mod. prin L 16/2003! multumesc anticipat! (vezi toată discuția)
Sediu social icapopa2011@yahoo.com icapopa2011@yahoo.com Buna dimineata, Va rog sa ma sfatuiti, cum poate fi obligata o firma care a avut un sediu social la o adresa inchiriata, sa scoata acel sediu social de la ... (vezi toată discuția)
Intrebare illuce16 illuce16 in anul 2003 printr-un contract de inchiriere,am inchiriat imobilul la o firma pe o perioada nedeterminat ,ca si sediu social,apoi firma respectiva si-a ... (vezi toată discuția)