Bună ziua,ba da,am făcut revizia Nr 2 la reprezentanta mărcii,nu au vrut cei de la recepție sa mi elibereze nici măcar copie după deviz,deși am cerut de 2-3 ori.
Mai am 1 an garanție,reviziile obligatorii (2din3)le am făcut exclusiv la reprezentanta mărcii.
Problema e că ,deși m am întors la ei sa le arat zgomoul anormal al motorului,ei susțin că nu e o problema,că așa e normal să funcționeze motorul,că nu se aud bătăi la motor.Un vecin de parcare ,când a ascultat motorul,a crezut că e diesel,deși e pe benzina.
In plus ,a fost imposibil sa vizionez intervenția la motor in timpul reviziei,deoarece sala de așteptare nu e dotată cu monitoare PC,decât cu un perete de sticla comun cu hala reparatii iar mașina mea era departe ,cu fata la perete,flancată de alte 2 mașini ,încât nu vedeam decât spatele mașinii.
Mi s a făcut o diagnoza electronică,la cererea mea,al cărei rezultat a fost in regula.Am întrebat dacă pot face test diagnoza la alt service autorizat și mi s a spus că îmi pierd garanția.
Ei spun că ți pierzi garanția pt orice nimic,după părerea mea diagnoza e asemănătoare cu măsurarea tensiunii din baterie cu un aparat de măsură,nu modifici nimic la starea mașinii,doar constați starea componentei măsurate...
Exista vreun act oficial,ceva lege, unde scrie in ce condiții îți pierzi garanția la autovehicule?
~ final discuție ~