avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 959 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Expertize judiciare şi ... Obiectiuni expertiza formulate eronat
Discuție deschisă în Expertize judiciare şi extrajudiciare

Obiectiuni expertiza formulate eronat

Buna ziua! Sunt parte intr-un proces civil in care ma reprezint singur in materia granituire. Instanta a cerut o expertiza topografica, care s-a efectuat, iar paratul a depus obiectiuni. Obiectiunile sunt formulate eronat, mai exact contesta aspecte care nu sunt cuprinse in expertiza, iar instanta nu a observat acest lucru, si in consecinta a curs cererii paratului de a efectua contra-expertiza. M-ar interesa, daca in conditiile prezente, obiectiunile formulate au vre-o valoare? sau se poate solicita respingerea lor.
Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: nrobert13 , utilizator 16:32, 22 Noiembrie 2023
Va multumesc, ma preprezint singur.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Expertiza judiciara topografica efectuata în "sistem de coordonate particular, special adoptat"!!! Annett Annett Într-un.proces de granituire, expertul judiciar a depus o \"minune de expertiza\", iar calculul coordonatelor tuturor punctelor ridicate din teren s-a făcut ... (vezi toată discuția)
Contraexpertiza tehnica judiciara rokyng rokyng Ce posibilitati de aparare as putea sa adopt pentru faptul ca Contraexpertiza tehnica a unui imobil este cu 250 % mai mare ca si expertiza ? (vezi toată discuția)
Expertiza tehnica auto ujiman ujiman Accident rutier cu victime. M-am constituit parte civila si am formulat plangere penala. A fost intocmita o expertiza judiciara auto care dupa parerea mea nu ... (vezi toată discuția)