avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 704 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Nulitate contract vânzare-cumpărare auto
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Nulitate contract vânzare-cumpărare auto

Bună seara! Am o problema. Am achiziționat un bmw seria 3 2007 la un preț acceptabil pentru o mașină care trebuia să fie fără probleme! După aproximativ o săptămână am descoperit că mașina are probleme la motor si va trebui cu siguranță schimbat și pe lângă el,altele... Am contactat vânzătorul pentru al informa de probleme la auto dar el stie doar sa îmi spună ca mașina la el a mers... Problemele la motor nu apar după o zi, am fost la 3 mecanici diferiți și toți au spus ca motorul e praf! Întreb va rog daca se poate face ceva pentru a recupera banii inapoi! Mulțumesc anticipat
Ultima modificare: Vineri, 26 Mai 2023
Luiza Cio, utilizator
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 20:31, 27 Mai 2023
Dv ati inteles sa achizitionati vehiculul fara verificare tehnica prealabila,automat asumandu-va riscuri
Puteti contacta expert tehnic care sa realizeze expertiza tehnica a vehicului ,in baza raportului de expertiza putand sa va ridicati cu pretentii impotriva vanzatorului
Puteti contacta service autorizat care sa concluzioneze asupra defectiunilor existente la vehicul si in baza rezultatului puteti sa va ridicati cu pretentii impotriva vanzatorului
Realiatatea demonstreaza ca inclusiv vehiculele noi se pot defecta imediat dupa punerea in circulatie si sunt multe cazuri in care piesele defecte nu intra in garantie astfel ca proprietarul trebuie sa suporte costurile aferente

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am cumparat o masina care s-a defectat din prima zi dupa achizitionare mioara123 mioara123 Buna ziua, Acum exact 14 zile am cumparat o masina, din 2009 de la un domn care parea de buna credinta. Am vazut masina, mi-a placut cum merge si am fost cu ... (vezi toată discuția)
Masina stricata in service auto alexandra19871987 alexandra19871987 Buna ziua, Am dus mașina intr-un service autorizat pentru înlocuirea turbosuflantei, dupa cateva zile am fost contactați sa venim ca s-a întâmplat ceva ... (vezi toată discuția)
Autoturism oferit cu imprumut, reparare defectiuni Dannyytiesto Dannyytiesto Va aduc la cunoștință următoarea situație : M-am rugat de un prieten sa îmi împrumute mașina sa pentru o perioada scurta pana când vine în tara! ... (vezi toată discuția)