#constructii #muncitori #hoti
Buna ziua,
se da urmatoarea speta:
Am semnat contract cu o firma de constructii pentru extindere si reamenajare casa la tara. Noi stam departe si avand un copil mic, nu i-am prea verificat.
Am achitat pana acum jumatate din manopera dar lucrarile nu sunt gata nici pe sfert.
Problema este ca am descoperit ca muncitorii m-au inselat si furat grav.
Au cerut tripul pretului la nisip, au cerut bani pentru care nu au facturi sa ii justifice si au si falsificat facturi cu materiale pe care le-ar fi folosit.
Am descoperit tot saptamana trecuta cand am inceput sa calculez facturile si am observat un pret exagerat la ciment.
Cand am contactat depozitul de materiale de constructii acestia mi-au facut dovada ca facturile sunt false si nu provin de la ei ci doar muncitorii s-au folosit de formatul facturilor si datele depozitului sa le falsifice.
Ce am de facut sa imi recuperez banii?
Urmatorii mesteri pe care i-am adus pentru o oferta de pret spun ca si ce s-a lucrat (incalzire in pardoseala si sapa peste) este lucrat prost, ineficient si trebuie luat de la capat.
Astfel eu doresc sa mi se restituie banii furati, banii pe materialele pe care le pierd spargand ce s-a lucrat si 80% banii din manopera.
Evident ca muncitorii isi arata coltii si mi-au ras in fata cand am incercat sa rezolv amiabil.
Ca sa nu va spun ce mizerie au lasat in urma si ce haos, ei locuind la etaj pe perioada lucrarilor. Inuman si acum ma batjocoresc in fata.
Scuze pentru postarea lunga si multumesc pentru raspunsuri.
Pentru analiza documentelor ar trebui persoana specializata
Pentru dovedirea situatiei extinderii si reconstructiei ,cantitati +calitati materiale ar trebui in instanta expertiza tehnica
Ideal pentru dv ar fi sa angajati aparator ales care sa desfasoare acte si actiuni in beneficiul dv
Escrocherie
flori2009
Buna ziua! Am facut o intelegere verbala cu cineva conform careia trebuia sa-mi execute o lucrare la mansarda casei. Mi-a semnat doar o hartie pentru suma pe ... (vezi toată discuția)
Inselaciune
maaammmiii
Buna ziua, Ma aflu in situatia ca un prieten cu care am stabilit sa ma ajute sa fac cateva lucrari la casa , sa ma minta si sa mi pretinda bani pe materiale ... (vezi toată discuția)