avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 729 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Poate cumpărătorul să evalueze un teren conform ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Poate cumpărătorul să evalueze un teren conform Raportului ...

Poate cumpărătorul să evalueze un teren conform Raportului de evaluare notarială? Specific că eu,vânzătorul am cerut un preț al terenului la valoarea pieței iar cumpărătorul mi-a oferit prețul evaluat de către notar,acesta fiind cu mult sub valoarea pieței( prețul meu a fost de 15-20 euro mp ,terenul fiind situat la drumul național întro zonă industrială iar al lui a fost de 2 lei mp). Are voie să se folosească de acest Raport de evaluare notarială la cumpărare? Vă mulțumesc!
Culpa cumpărătorului cred că a fost acea procură în care a introdus și celelalte terenuri și pe care am reușit să o anulăm și pot aduce dovezi că pe terenul nostru există o firmă de tiruri ,noi nemaiputând avea acces la el Cumpărătorul a înstrăinat acest teren neavând nici un act autentic de la noi.De ce lege mă pot ajuta în cazul acesta pentru a face înaintarea la chemarea în judecată.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Contactați un avocat în acest sens, pentru a obține mai multe informații
Mulțumesc!

raluk0207 a scris:

Contactați un avocat în acest sens, pentru a obține mai multe informații

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Precontract vanzare cumparare teren Vio_M Vio_M As dori achizitionarea pe societatea unei parcele de teren, aproximativ 5000 mp, de la o persoana fizica. Terenul face parte dintr-un corp de avere mult mai ... (vezi toată discuția)
Cum se poate contesta o evaluare a unui teren vvalentina vvalentina Am cumparat recent un teren intravilan cu 40 euro/mp, platind in total 25.000 euro. Pentru acest teren am platit taxe pentru vanzare-cumparare si impozitul ... (vezi toată discuția)
Valabilitate procura pentru vanzare? alexberi alexberi Pentru o Procura de Vanzare, exista o limitare a dreptului de valabilitate? Procura este inregistrata la notar si prin ea Vanzatorul mandateaza o persoana ... (vezi toată discuția)