avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1927 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Incompatibilitate functie
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Incompatibilitate functie

Buna ziua.
Conducerea primariei obliga toti angajatii( fie functionari fie contractuali) sa faca de servici la poarta prin rotatie in zilele de sambata si duminica!
Este legal acest lucru?
Frumos spus..asa este!
Din pacate ilegalitatile se tin lant, se profita cu nesimtire!
#-o
Allynia a scris:

Buna ziua.
Conducerea primariei obliga toti angajatii( fie functionari fie contractuali) sa faca de servici la poarta prin rotatie in zilele de sambata si duminica!
Este legal acest lucru?


nu, nu este legal...vi se da un ordin nelegal...aveti posibilitatea legala sa faceti o cerere in scris catre domnul primar si sa specificati ca refuzati sa faceti de serviciu la poarta institutiei pt ca este ilegal:D

1. ce fel de primarie este: comuna, oras sau municipiu?
2. sunteti obligati sa prestati serviciul in tot cursul anului sau doar in perioada iernii?
Ultima modificare: Joi, 28 Ianuarie 2010
winter_wind, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Functionar public - arhivar tandrei1 tandrei1 Buna ziua. unt functionar public - referent, in cadrul unei institutii publice , compartimentul contabilitate si azi am primit decizie de numire si ... (vezi toată discuția)
Programul de lucru cu publicul in primarie Justitiarul711 Justitiarul711 Hotărârea nr. 1487/2005 pentru modificarea anexei nr. 1 la Hotărârea Guvernului nr. 1.723/2004 privind aprobarea Programului de măsuri pentru combaterea ... (vezi toată discuția)
Transformare post contractual Erdey Klara Erdey Klara Sunt directorul unei institutii publice. La institutie am avut 4 soferi, personal contractual, din care 3 au terminat anul trecut liceul si pentru ca numarul ... (vezi toată discuția)