avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 879 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Buna ziua. Copilul meu, in varsta de 17 ani a fost ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Buna ziua. Copilul meu, in varsta de 17 ani a fost subiectul ...

Buna ziua. Copiulul meu, in varsta de 17 ani a fost subiectul unei fraude on line. Cui trebuie sa ma adresez pentru a recupera banii pierduti? Multumesc frumos.
Cel mai recent răspuns: nicoletaionita1974 , utilizator 10:55, 21 Iunie 2023
Multumesc frumos!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Se poate falsifica o carte de identitate ? ContSters332431 ContSters332431 se poate falsifica ci daca se cunoaste cnpul si seria buletinului? (vezi toată discuția)
Am rugat un prieten să transfere, prin western union, 4500 e în germania de pe numele lui pe numele meu, dar când am ajuns acolo suma era ridicată de altă persoană. ce pot să fac? AndreiDori AndreiDori Cum pot recupera banii depusi pe numele meu? Acum cateva zile am cazut intr-o capcana ...trebuia sa iau o masina...etc. Am rugat un prieten sa imi faca ... (vezi toată discuția)
Interzicerea unui produs AndreiVB AndreiVB Buna! As dori o lamurire la o problema cu care ma confrunt. Sa zicem ca am creat o aplicatie online, care la randul ei creaza niste produse virtuale, pe care ... (vezi toată discuția)