avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 691 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Securitate şi Sănătate în ... Bună ziua! Dacă tatăl meu a făcut o criza de ...
Discuție deschisă în Securitate şi Sănătate în Muncă (fost Protecţia Muncii)

Bună ziua! Dacă tatăl meu a făcut o criza de epilepsie în ...

Bună ziua! Dacă tatăl meu a făcut o criza de epilepsie în timpul programului , iar la câteva zile a decedat se considera accident de muncă? Am uitat sa menționez , în acea criza el a căzut și s a lovit la cap intrând în moarte cerebrala .
Ultima modificare: Luni, 3 Iulie 2023
Flrsofia, utilizator
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 15:46, 1 Noiembrie 2023
Cand ati fost chemate la declaratii trebuia sa fiti intrebate daca va constituiti parte civila si cereti daune materiale si/ sau daune morale.
Cereti firmei in scris, cu nr. de inregistrare/ data (se poate trimite prin posta cu confirmare de primire) sa va dea PV de cercetare intocmit de ITM si formularul FIAM de inregistrare AM. Din PV puteti vedea responsabilitatile, eventual retinute in sarcina firmei.
Daca este cercetare penala, dosarul de cercetare al ITM a fost trimis in original la parchet/ politie. Impotrivva cui s-a deschis actiune penala de catre politie, firma si/ sau persoane fizice ?
Puteti cere o consultatie unui avocat, contracost, pentru a va lamuri ce se mai poate face, dosarul fiind la CA Bucuresti.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accident de munca Jonathan23 Jonathan23 Am și eu o întrebare. După jumătate de luna de la semnarea contractului am avut un accident de munca ( mi-am tăiat un deget ). Voi beneficia de concediu ... (vezi toată discuția)
Ce este de făcut? Vssav Vssav Bună ziua. Am avut un accident la locul de munca, angajat fiind cu contract de 6 luni. A trebuit sa ma opereze la brat pt ca mi am tăiat mușchi. A doua zi ... (vezi toată discuția)
Buna ziua , daca in unitate un salariat sufera un accident vascular ... MariaTocileanu MariaTocileanu Buna ziua , daca in unitate un salariat sufera un accident vascular in timpul programului de lucru este considerat accident de munca? Se comunica la ITM?Va ... (vezi toată discuția)