avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 630 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Buna ziua, In spatele blocului avem un magazin Penny ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Buna ziua, In spatele blocului avem un magazin Penny Market, ...

Buna ziua,
In spatele blocului avem un magazin Penny Market, de dimineața de la ora 06.30 și până seara in jur de 21.00 primesc marfa și fac extraordinar de multă gălăgie, tipa, trântesc cărucioare, dar când primesc marfa este infernal,nu putem tine geamurile deschise.As dori sa le fac o plângere,dar nu știu unde să mă adresez.Va rog frumos sa mă îndrumați ce sa fac și unde sa merg.Multumesc frumos! Weekend plăcut!
Cel mai recent răspuns: w_v_w_v , utilizator 21:24, 8 Iulie 2023
Incercati sa vorbiti cu seful respectivului magazin si spuneti-le ca sunteti deranjati atat dv cat si o parte din vecini si vedeti ce reactiei au. Dupa care reclati tot la ei la nr lor telefonic pentru clienti 0800 110 111, de luni - sâmbătă, interval 8:00 - 21:00
Unii sefi de magazine sunt foarte ascultatori si au schimbat inclusiv unitatea de aer exterioara Daikin care vibra (din fabrica) dupa cum au povestit aici alti utilizatori.
Asa ca intai vorbiti cu seful de magazin apoi treceti la reclamatii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Zgomot infernal - spatiu comercial prin destinatie ib.h ib.h Buna ziua. In urma cu 4 ani am achizitionat un apartament la etajul 1 al unui bloc, la parterul caruia se afla un spatiu comercial prin destinatie. In acel ... (vezi toată discuția)
Norme zgomot șantier noaptea gogonea.cristian gogonea.cristian Buna ziua! Langa blocul meu se construiesc inca 2 blocuri. Cei de pe santier muncesc 24/24, dar cel mai deranjant este in timpul noptii 00-05 am. Am masurat ... (vezi toată discuția)
Zgomot deranjant silviu1958 silviu1958 La demisolul blocului in care locuiesc se gaseste o firma care are amplasate mai multe ventilatoare care functioneaza continuu 24 de ore, facand un zgomot ... (vezi toată discuția)