Da, domnule moderator - haideti sa schimbam destinatia locuintelor in spatii cu alta destinatie decat ce-a de locuinta, asa cum vrea fiecare - de parca am fi in jungla, adica face fiecare ce vrea.
Mi-ati editat mesajul, dar am sa va rog sa-l puneti la loc, pentru ca se refera, exact la cele discutate, iar acest lucru va fi bine inteles atat de autorul topicului, cat si de alti useri aflati, poate in aceeasi situatie.
Eu am aratat, sunt situatii si situatii. Lasati sa se citeasca situatia descrisa de catre mine si fiecare va trage concluzia necesara.
Ziceam de conventie, da?
Noroc cu @robert 1958 - careea ii multumesc!
Valentin96
Cititi cu atentie prev. L 196/2018, Sectiunea a 3-a, in special art. 40, alin. (1, 2, 3), poate va aflati in una din dintre aceste situatii .
Eu cunosc o situatie pe care am descris-o, dar care mi-a fost editata (si incadrarea in legislatie a fost gresita), dar dl. moderator trebuia sa o lase, pentru ca asa mai pot invata si altii (era vorba despre sediul unei asociatii de proprietari cu sediul intr-un bloc la etajul 1, iar nr. de clienti si colaboratori depaseste cifra de 400 pe luna iar asociatia respectiva refuza sa achite cheltuiei/persoana proprortional cu nr. de clienti).
Succes!
Buna ziua
Deocamdată le-am scris la asociația Urbica cu achitarea corecta a sumelor de plata.Inca nu mi-au răspuns dar o vor face.Se consulta și ei cred.