Daca nu ati prevazut in contract altfel achitati tot.
E logica ca orice este la lista de plata se achita de chirias. La sfarsit cand va mutati puteti sa ii spuneti ca fondul de rulment ar trebui inapoiat de proprietar ca ramane al lui si i se va inapoia si lui cand va vinde.
Celelate fonduri raman ale dv.
Daca chiriasul sta acolo toata viata cum ar fi sa ii achite proprietarul fondurile de reparatii?
Unde scrie ca fondurile de rulmemt reparatii etc se achita de proprietar domnule LATKA?
PS:
Din punctul de vedere al administratiei asociatiei puteti sa nu achitati nimic.
Eu tot pe proprietar il dau in judecata.
Dar de cate ori a fost vreun chirias care a refuzat sa platesca l-a zburat proprietarul.
Cu scuze pentru răspunsul oarecum offtopic, pentru că e vorba de chiriaș persoană fizică:
Obligațiile chiriașului față de asociație se opresc la ușa apartamentului. Fondul de rulment este al proprietarului, iar cel de reparații se strânge pentru intervenții care conservă valoarea proprietății și a părților comune din condominiu.
Fiul meu e student la Timișoara și achită toată suma afișată de asociație, însă proprietara îi scade fondul de rulment și fondul de reparații din factura de curent (proprietarii sunt contorizați individual) pentru că așa am discutat de la bun început. Și nu a avut nimic de obiectat.
Proprietarul este cel care trebuie să plătească fondul de rulment și fondul de reparații, nu chiriașul
www.avocatnet.ro/articol_589...
Unde scrie ca fondurile de rulmemt reparatii etc se achita de proprietar domnule LATKA?