Un inspector OPC solicta petentului a carei sesizare o avea in lucru sa-i incredinteze un telefon mbil pentru al duce el si reda agentului economic vinzator,spre ai aduce contravaloarea acestuia.Petentul ii incredinteaza bunul dar il atentioneaza sa-i aduca procesul verbal de predare primire si factura de stornare.Inspectorul ii aduce doar contravaloarea telefonului aflat sub contract(abonament) fara ca ,contractul sa fie reziliat si fara sa-i aduca documentele de predare primire.Dupa un an in instanta aceasta obliga institutia unde lucreaza inspectorul sa ii prezinte petentului pocesul verbal de primire predare si factura de stornare.Inspectorul motiveaza ca la predat la agentul economic dar nu a identificat numele vinzatorului caruia ia predat telefonul si fara intocmirea documentelor de predare si factura de stornare.Unde pot actiona inspectorul sau institutia OPC sa fie obligata sa-i restituie petentului telefonul sau contravaloarea totala a acestuia deoarece nu sa facut proba predarii legale la agentul economic iar suma returnata initial nu reprezinta vaoloarea reala a telefonului pentru care petentul a platit in continuare abonament un an?
In instanta am cerut doar obligarea OPC sa-mi raspunda la o cerere adresata anterior institutiei prin care ceream sa -mi comunice unde a predat inspectorul telefonul , ,procesul verbal de primire predare si chitanta de stornare,toate promise de inspector initial ca-mi vor fi inminate.Dupa raminerea definitiva a hotaririi opc -ul prin inspectorul respectiv nu a putut dovedi cu documente unde a predat telefonul existind chiar suspiciunea insusirii..In acest caz am cerut institutiei ca inspectorul sa-mi inapoieze telefonul.Astfel intreb ce demersuri as putea face in acest caz si in temeiul carei legi pentru recuperarea telefonului si daca actunea sa fie indreptata impotriva insp. sau a opc.
Urgent- retur marfa
louisa
Va solicit ajutorul intr-o problema delicata.
Intr-un proces privind un debit existent debitorul afirma in instanta ca marfa ce i-a fost livrata a fost ... (vezi toată discuția)
Cum scap de rcs-rds
stelik2k6
Buna seara, am un abonament de 10 ani la ei, in decembrie am fost sa-i intreb daca pot avea si eu ceva reduceri la abonament (internet,tv,stik internet,telefon ... (vezi toată discuția)