Unde gasesc arhiva societatilor; TAGC ind AC ind Constanta, PMNS srl Constanta, MRI RENEL Filiala CNE Cernavoda si ATON SERVICE SA Cernavoda. Va multumesc!
Instituţia noastră nu deţine state de plată de la societățile menționate şi nici nu a fost notificată cu privire la actualul deţinător de documente conform art. 18(-5) şi art.41 din Legea Arhivelor Naţionale nr. 16/1996, republicată, motiv pentr care nu vă putem furniza informații.
Acesta este raspunsul Arhivelor Nationale!...............
TAGC ind AC ind Constanța director Iurov se numește acum SC INVEST SA CONSTANȚA, STR. INDUSTRIALĂ NR 1 dar nu mai sunt la adresa asta și eu îi caut pentru adeverință grupa 2,poate știe cineva unde se afla?
TAGC ind AC ind Constanța director Iurov se numește acum SC INVEST SA CONSTANȚA, STR. INDUSTRIALĂ NR 1 dar nu mai sunt la adresa asta și eu îi caut pentru adeverință grupa 2,poate știe cineva unde se afla?