avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 917 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Interpretare articol lege
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Interpretare articol lege

Buna ziua,
Se poate va rog o parere/ interpretare la art. 23(2) din Regulamentului Cimitirelor din Biserica Ortodoxa Romana 2020 ?
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 23:29, 7 August 2023
doamna, cred ca va formalizati excesiv. vorbiti cu membrii. urmariti-va interesul

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, familia mea are de generatii un lot de sase locuri ... mariana.pirosca mariana.pirosca Buna ziua, Familia mea are de generatii un lot de sase locuri de veci intr-un vechi cimitir parohial ( aici sunt inhumati bunici, matusi…) . Acestea au fost ... (vezi toată discuția)
Constructie ilegala cripte pe locuri de veci concesionate gdima gdima Buna ziua, Avem nevoie sa ne sprijiniti in urmatoarea situatie: In 21 august 2014 am constatat ca parohia cimitirului X a construit patru cripte pe cele ... (vezi toată discuția)
Intrebarea unui enorias enorias enorias Buna reprezint 99% din enoriasii unei parohii ortodoxe din judetul arad. in urma cu cateva luni am ramas fara preot in urma decesului preotului de la noi si ... (vezi toată discuția)