avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 931 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Am un apartament pe firma.
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Am un apartament pe firma.

Am un apartament pe firma. Vreau sa il vand cu ex. 100000 euro si sa cumpar altul tot pe firma cu ex. 80000 euro. Firma e platitoare pe profit ( 16% ). Cat datorez statului? Multumesc.
Ultima modificare: Joi, 10 August 2023
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Ioan Petru Butariu , Contabil 14:09, 31 August 2023
Nu. Imprumutul vi se poate restitui.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Rata amortizare lunara dupa reevaluare florip florip Buna ziua, In urma unei reevaluari la o valoare mai mare a unei cladiri, ce se intampla cu rata amortizarii lunare, care implicit va fi mai mare, este ... (vezi toată discuția)
Amortizare contabila / amortizare fiscala Herra_ Herra_ Sintetizând prevederile legislative din luna aprilie a anului 2009 prin care se aduc modificari Codului fiscal, precum si H.G. nr. 44/2004, începând cu ... (vezi toată discuția)
Inchiderea contului 105 bujor66 bujor66 La 31.12.2011 societatea a vandut o cladire cu 200.000 lei ( 161.290 lei + TVA 38.710 lei). Valoarea de inventar a cladirii , reevaluata , este de 141.000 ... (vezi toată discuția)