avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 387 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna. Eu lucrez ca agent securitate la un centru ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna. Eu lucrez ca agent securitate la un centru comercial la ...

Buna. Eu lucrez ca agent securitate la un centru comercial la programul de 12 cu 24 deci 192 de ore lucrate lunar. Program de zi fara ore de noapte. Cati bani ar trebui sa iau in mana legal? Precizez ca nu am alte beneficii gen bonuri de masa sau alte beneficii.
Va multumesc anticipat pentru raspunsuri.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 10:19, 9 Octombrie 2023
Mergeti si depuneti sesizare la ITM.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

5,3 ron ora de lucru dorincristi dorincristi va rog daca poate sa raspunda cineva ,de la 5,3 ron se pleaca cu tariful pe ora de munca sau se poate plati de angajator si mai putin ex.2,75,sau 3,40 la ... (vezi toată discuția)
Ore suplimentare- weekend dany c. dany c. buna ziua orele lucrate sambata si duminica de catre personalul MAI care isi desfasoara activitatea in ture 12/24 - 12/48 pot fi platite suplimentar? am ... (vezi toată discuția)
Ore suplimentare lucrate athos79 athos79 am lucrat la o firma de paza vreo 10 luni la un program de 24\\24 adica 360 de ore lunar, pe un salariu de incadrare de 945 ron, eram pe masina de interventie, ... (vezi toată discuția)