avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 904 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită blocare cont
Discuție deschisă în Executare silită

blocare cont

sunt restantier la o banca si mi sa pus oprire pe cardul de salariu la tot contul pana la achitare este corect avand in vedere ca nu am fost instiintata sub nici o forma si fiind singurul salariu din familie sotia neavand nici un venit si avand si doi copii minori intelegeam pe un sfert sau o jumatete de salariu dar pe tot?
Cel mai recent răspuns: ContSters102066 , utilizator 18:22, 29 Ianuarie 2010
ivanov teodora a scris:

va multumesc mult pentru raspunsuri si raspunzand lui ienia culmea este ca am fost instiintata de oprire adevarat dupa blocarea cardului de banca care a dat curs cererii executorilor bancari dar executorii nu au sunat sa ajungem la o intelegere sau sa imi trimita o hartie amarata cum ca sunt pusa in vederea executarii silite pur si simplu ieri nu am mai putut folosi cardul de salariu

Banca a trimis la domiciliu o notificare ca ti s-a blocat contul????
sincer ma mir, nu am auzit pe nimeni sa fi fost instiintat de banca despre masura popririi decat atunci cand s-a prezentat la banca sa ridice numerar sau sa efectueze plati, iar instiintarea este verbala.
Contul de card - salarii si orice cont - depozit sau cont curent, toate aceste conturi vor fi poprite pana cand executorul va instiinta bancile cu privire la masura ridicarii popririi .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Daca am oprire pe salariu mai poate sa-mi ia si banii de pe card pe care angajatorul mi varsa?? craciunnicolae craciunnicolae Buna seara,va rog sa ma ajutati cu un raspuns,in urma unui ordin judecatoresc mi-au pus 2 opriri pe salariu la un credit si la un card de cumparaturi asta ... (vezi toată discuția)
Poprire abuziva Roxana1213 Roxana1213 Buna ziua, ma confrunt cu urmatoarea situatie: Mi s-a pus poprire pe cardul de salariu de mai bine de 3 saptamani. Am luat legatura cu executorul ... (vezi toată discuția)
Poprire asupra salariului Steluta.B Steluta.B Buna ziua, am primit urmatoarea notificare de la biroul executorului judecatoresc: \\"Prin prezenta va aducem la cunostinta faptul ca, in conf. cu ... (vezi toată discuția)