buna ziua,
Am descoperit de curand ca sotia mea a creat emailuri si conturi false in urma cu 10-13 ani si a interactionat cu mine online. Multe dintre aceste conturi nu mai sunt active. Noi intre timp ne-am casatorit si avem impreuna un copil minor. Acum suntem in proces de divort. Cum pot sa demonstrez ca m-a manipulat inainte de casatorie si in primii ani de mariaj si a inventat prieteni imaginari cu care eu am interactionat online, crezand ca sunt cunostiintele ei? Si ce relevanta au aceste lucruri in contextul divortului si custodiei copilului care are 4 ani? Eu am aflat in ultimul an toate acestea si nu am mai interactionat cu acele conturi false de ani buni...dar am emailurile
Multumesc
Relevanta 0.Pt divorț proba de aur este audierea unui martor care sa menționeze motivele care duc la desfacerea căsătoriei iar pt ,, custodie"si domiciliul minorului contează n aspecte(vârsta minorului,interesul suprem al acestuia,condițiile oferite de părinți,practica instantelor în nici un caz cele menționate de dvs.Angajati va av,discutați cu acesta pt a intelege ce se poate și ce nu se poate obține,cum decurge procesul etc..
am inteles, eu am lipsit din viata opilului de cand avea 11 luni, atunci ne-am despartit in fapt si acum cand copilul are 4 ani se desfasoara divortul si fosta sotie cere autoritate parinteasca exclusiv pe motiv ca am fost violent si am lipsit 3 ani si nu am semnat pt gradinita, ea zice ca mi-a trimis mailuri dar eu nu am primit nimic pentru ca am blocat-o pe mail
poate sa castige autoritatea excvlusiva? si cum o oblig sa ma lase sa vad copilul acum, m-a lasat in iuliesi august sa vin cand vreau, ne-am certat si a zis ca nu e obligata sa ma lase sa vin fara o hotarare judecatoreasca. noi acum suntem in proces de divort in instanta.
Dapix
Utilizator 1din 2 utilizatori consideră acest răspuns util
Dacă nu există un program de legături personale părinte-minor, dispus de o instanță de judecată, n-are nici o obligație legală să vă lase să interacționați cu copilul.
Deci momentan neavând decizie judecatorească nu-i puteți face nimic dacă ea nu vrea.