buna ziua,
Am descoperit de curand ca sotia mea a creat emailuri si conturi false in urma cu 10-13 ani si a interactionat cu mine online. Multe dintre aceste conturi nu mai sunt active. Noi intre timp ne-am casatorit si avem impreuna un copil minor. Acum suntem in proces de divort. Cum pot sa demonstrez ca m-a manipulat inainte de casatorie si in primii ani de mariaj si a inventat prieteni imaginari cu care eu am interactionat online, crezand ca sunt cunostiintele ei? Si ce relevanta au aceste lucruri in contextul divortului si custodiei copilului care are 4 ani? Eu am aflat in ultimul an toate acestea si nu am mai interactionat cu acele conturi false de ani buni...dar am emailurile
Multumesc
pot sa cer evaluarea ei psihologica? eu nu o consider in stare sa creasca un copil
CHKa
Utilizator 1din 1 utilizatori consideră acest răspuns util
Cu ce ar putea sa va ajute ca sunteti cetatean american ? ca si copiii cu parinti americani au prostul obicei sa manance de 3 ori pe zi , sa creasca ramanandu-le mici hainele , sa le creasca piciorusele necesitand incaltaminte noua , care - toate acestea - costa bani ... si care trebuiau asigurate de parinti ... De ambii parinti ... De fapt , dvs. ce doriti sa obtineti in instanta ? Chiar daca aceasta va acorda autoritate parinteasca comuna , domiciliul copilului va fi tot la unul singur ( daca v-ati gandit la domiciliu alternativ - ca in USA - sa stiti ca la noi nu se accepta de instante ) . Veti avea drept de vizita doua weekend-uri pe luna , ceva timp in vacante - toate acestea treptat , pentru ca acum copilul nu e familiarizat cu dvs. - si dreptul de a fi consultat in deciziile importante ce-l privesc ( ce scoala sa urmeze , privind vreo opertie , etc. ) . De asemenea , mamei ii va trebui o declaratie notariala de la dvs. ca sunteti de acord sa-si petreaca o vacanta cu copilul in alta tara ( dar , daca nu sunteti de acord , poate obtine in insanta suplinirea acceptului ) . Eventual , si dreptul la o legatura telefonica cu copilul o data - de doua ori pe saptamana , asta cand va fi ceva mai mare ... Si - desigur - va trebui sa platiti pensie alimentara . Cam asta primesc parintii ne-rezidenti in instantele romane , nimic mai mult . Daca mama obtine autoritate parinteasca exclusiva , va putea lua singura deciziile majore , va putea parasi tara fara sa va ceara acceptul , si ... cam atat ... Restul , tot la fel raman ... Deci , pentru ce va zbateti , de fapt ?
vreau sa obtin autoritate parinteasca exclusiva pe motiv ca e o mincinoasa si m-a manipulat si vreau sa demonstrez ca nu e stabila psihic si nu poate creste un copil. eu am un card de rezidenta care expira in 2025, il reinnoiesc...