avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 915 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... buna ziua, Am descoperit de curand ca sotia mea a ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

buna ziua, Am descoperit de curand ca sotia mea a creat emailuri ...

buna ziua,
Am descoperit de curand ca sotia mea a creat emailuri si conturi false in urma cu 10-13 ani si a interactionat cu mine online. Multe dintre aceste conturi nu mai sunt active. Noi intre timp ne-am casatorit si avem impreuna un copil minor. Acum suntem in proces de divort. Cum pot sa demonstrez ca m-a manipulat inainte de casatorie si in primii ani de mariaj si a inventat prieteni imaginari cu care eu am interactionat online, crezand ca sunt cunostiintele ei? Si ce relevanta au aceste lucruri in contextul divortului si custodiei copilului care are 4 ani? Eu am aflat in ultimul an toate acestea si nu am mai interactionat cu acele conturi false de ani buni...dar am emailurile
Multumesc
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Pai de ce credeti , stimate @mihai2023 ca va ignora total si n-are nici o strabatere ? exact pentru asta , ca stie ca tot ce aveti e apa de ploaie ... Copilul nu-l va pierde , poate doar - daca instanta va fi , in mod cu totul ciudat , extrem de binevoitoare cu dvs. - veti obtine o autoritate parinteasca comuna . Care v-am spus ce presupune , cu ceva-ceva mai mult pentru dvs. decat cea exclusiva pentru mama copilului . Doar ca - din ce spuneti - de fapt interesul dvs. NU e pentru copil , e sa va razbunati pe ea ... Putin va pasa , si putin v-a pasat de fiul dvs. ani de zile ... Pacat , pacat pentru bietul copil , al carui tata nu-l considera decat un instrument bun sa fie folosit ca sa-i pedepseasca mama . El , copilul , cu ce a gresit ? ce vina are EL ca dvs. nu ati reusit sa va pastrati familia ? ca ati fost ( si pare ca si acum sunteti ) violent ? ca , de bun parinte ce ati fost , ati plecat la mii de kilometri , fara sa va framante daca are tot ce-i trebuie , daca i-a iesit un dintisor , daca si-a julit genunchele , daca a invatat sa spuna “ tata “ ... Pacat , mare pacat ...
Ultima modificare: Marți, 5 Septembrie 2023
CHKa, utilizator
inteleg ca legal nu pot sa ii fac nimic, dar copilul meu nu poate fi crescut de o mincinoasa narcisista, pot sa public fillmulete cu ea in park cand tipa la mine pe youtube? si sa public emailurile? nu pot sa o las sa castige in ce face...
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Constat ca mania va intuneca rau mintea. Cum a spus si CHKa dumneavoastra vreti crunta razbunare pe cea care v-a daruit un copil. Iertat sa fiu dar un proverb romanesc spune ca razbunarea e arma p******. Lupta aceasta cu mama copilului o veti pierde. Filmuletele dumneavoastra nu intereseaza pe nimeni, caci oamenii au propriile probleme de viata. Comportamentul dvs violent va inceta la batranete, cand veti fi singur asa cum v-ati asternut. Si atunci tot copilul dumneavoastra va va suna la usa, ca deh, sangele apa nu se face. Va compatimesc. Pacat......
minciuna si manipularea nu conteaza pt custodie am inteles, deci nu ma ajuta cu nimic sa arat mailurile de la prietenii ei imaginari.... dar inregistrarile video sunt probe in instanta? ca imi spune ca am batut-o de fata cu copilul nu e abuz pt copil? ca tipa la mine si nu ma ajuta sa ma apropii de copil in conditiile in care eu am stat departe de el atatia ani din cauza ei.... eu nu recunosc violentele de care ma acuza dar are mesaje in care ii ceream iertare ca am lovit-o si a zis ca daca nu recunosc arata mesajele alea, ce ma sfatuiti sa fac situatia fiind complexa, poate sa arate mesajele in instanta de pe facebook din ultimii 4 ani in care ii cer iertare? ca foloseste asta ca sa imi ia copilul!
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu , stimate @mihai2023 , ca tipa la dvs. si va acuza ca ati batut-o de fata cu copilul nu e abuz fata de copil , dvs. v-ati abuzat copilul cand i-ati lovit mama sub privirile lui . Si nu e datoare sa va ajute in nici un fel , putea sa si refuze sa stea de vorba macar cu dvs. , sa nu va dea nici un fel de atentie si sa dialogati strict prin avocati si instanta . Totusi , nu a facut-o , v-a facilitat chiar sa va intalniti copilul , iar reactia dvs. care a fost ? sa va certati cu ea ... Departe de copil nu ati stat din cauza ei , ci ca asa ati ales . Puteati ramane in tara si sa pastrati relatia cu copilul , daca nu v-ar fi permis - obtineati in instanta acest drept . Va dau un sfat prietenesc - cu permisiunea dvs. - nu va duceti in fata judecatorului sa va uitati in ochii lui si sa mintiti cu nerusinare negand actele de violenta , cata vreme sotia dvs. poate demonstra cu acele mesaje realitatea . Judecatorii sunt si ei oameni si nu le place sa fie desconsiderati , sfidati in fata ... Dreptul nu e o stiinta exacta , legile au limite si prevederi ( de cele mai multe ori ) minime si maxime , judele hotaraste cum considera intre aceste limite . Si nu va doriti un judecator ostil ... E de preferat sa nu deveniti ridicol in fata tuturor , ci sa aratati regrete fata de ce ati facut , ca vreti sa va claditi o relatie de parinte implicat cu copilul si ... instanta va da o sentinta ... Cum va arata aceasta ... nimeni , absolut nimeni nu va poate spune . Dvs. veti proceda - desigur - cum considerati ... PS. Drept sa va spun , in locul sotiei dvs. , eu as solicita decaderea dvs. cu totul din drepturile parintesti ( ceea ce e altceva decat autoritatea parinteasca exclusiva ) pentru grava neglijenta fata de copil , ani de zile ( multi ) .
Ultima modificare: Miercuri, 6 Septembrie 2023
CHKa, utilizator

Alte discuții în legătură

Hotărâre irevocabila camelilazar camelilazar Sunt divorțată și am custodia exclusiva a celor 2 minori și cupla exclusiva a ex soțului. Hotărârea este irevocabila.Acum după 4 ani fostul soț a ... (vezi toată discuția)
Custodia comuna intr-o relatie de concubinaj din care a rezultat un baietel CohaltirMihai CohaltirMihai Buna ziua. In urma unei relatii de concubinaj avem un baietel de 4 luni. Relatiei i s-a pus punct.. Care sunt pasii ce trebuiesc urmati pentru a obtine o ... (vezi toată discuția)
Divortul unilateral soryn77 soryn77 Buna ziua!! Sunt casatorit din 2009 ,am un copil de 4 ani pe care il cresc singur de 2 ani,de cind sotia ne-a parasit . ... (vezi toată discuția)