Locuiesc la parterul unui bloc.De mai multe ori mi-a iesit canalul in baie.Desi am anuntat vecinii si presedintele asociatiei, nu s-a facut nimic.Ultima data mi-a iesit mizeria in baie,hol o camera care dadea din hol, astfel incat a trebuit sa scot parchetul(stejar),sa il inlocuiesc.Am stat cateva zile cu geamurile deschise(eu fiind plecat la tara iar pe dinafara geamurilor am gratii)Vecinii de "buna credinta" stateau cu bratele la piept si ne admirau cum scoteam mizeria lor(pampers,tampoane,cartoane,etc). La recomandarea unui instalator mi-am separat scurgerea si am dus-o in canalizarea principala.Umbla zvonul printre vecini ca am facut o ilegalitate.Ma pot alege cu o plangere (Civil?) Ce pot face,deoarece la acel moment nu am avut inspiratia sa fac poze.Eram de-a dreptul socati,speriati.Plangeam toti. Cum ma pot apara.Va multumesc!
V-as sfatui sa va montati o asemenea clapeta si pe conducta de evacuare de la chiuveta din bucatarie (sunt clapete mai mici) - daca au tevi separate, iar cand mai plecati din localitate asigurati chiuvetele cu dopuri.
Succes!