Am fost prins furand din [hipermaket] niste produse totalizand suma de 350 RON.
Am fost bagat intr-o camera, perchezitionat si am avut de ales intre a plati o suma de 800 RON si produsele furate raman la ei sau politie, normal ca am ales varianta sa platesc suma de 800 RON ( avand in vedere ca nu dispuneam de aceasta suma in momentul respectiv mi sa retinut buletinul si telefoanele si am primit o perioada de maxim 7 zile din partea lor in care pot veni sa platesc suma de bani si voi primi inapoi bunurile confiscate )
1-Nu mai postati mesaje consecutive
2-Este bine ca a-ti putut achita integral suma solicitata
Vati recuperat documentele de identitate retinute?
Trebuia sa solicitati din partea acelora care au preluat suma financiara o garantie a faptului ca au fost achitate obligaiile si nu vor exista consecinte ,pentru ca ,daca documentele dvs de identitate au fost in posesia unor terti,care au pretins si au primit fara documente legale sume de bani,exista posibilitatea ca acestia sa intreprinda si alte activitati la limita legii.
Oricum actiunea de impunere restituire sume,in circumstanta neincheierii de document justificativ,atat pentru prima etapa constatarea furtului cat si pentru plata sumei,se incadreaza sub incidenta penalului la adresa acelora care au preluat fara documente suma financiara achitata de catre dvs.