Am depus o cerere cu documentatia aferenta eliberari certificatului de urbanism cu mentiunea"-necesar la instrainare"- pentru ca imi este necesar pt.vinzarea acestuia la notariat si la banca pt. cumparator sa poata accesa un credit pt. cumpararea acestuia,desi actele au fost depuse in luna octombrie 2009 nu a venit nici un rezultat pina acuma.Termenul legal este maxim o luna de la depunere dupa cite am auzit,ce se poate face in acest caz mai exista alta alternativa legala?
Se pare ca la primarii timpul trece leafa merge pe bani contribuabililor si noi cei care cotizam si nu ne baga nimeni in seama ce facem?
Multumesc pt. raspuns
Dupa cum vad mai au probleme cu sectorul 5 si altii. E greu sa obtii de la ei ceva. Ei se sesiseaza doar atunci cind au interes sau atunci cind servesc pile. Eu am fost amendata de acei minunati inspectori (Unul chiar a raspuns aici si da indicatii) i-am dat in judecata , am cistigat si au sa imi plateasca cheltuieli de judecata (adica primaria ca daca plateau ei, cred ca se gindeau de 2 ori daca sa ma amendeze ca asa a spus cutarica) . Le-am facut somatie si stau ca mortul in papusoi. Probabil ca voi lua si alte masuri.