avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1001 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Eliberarea certificatului de urbanism in sectorul 5
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Eliberarea certificatului de urbanism in sectorul 5

Am depus o cerere cu documentatia aferenta eliberari certificatului de urbanism cu mentiunea"-necesar la instrainare"- pentru ca imi este necesar pt.vinzarea acestuia la notariat si la banca pt. cumparator sa poata accesa un credit pt. cumpararea acestuia,desi actele au fost depuse in luna octombrie 2009 nu a venit nici un rezultat pina acuma.Termenul legal este maxim o luna de la depunere dupa cite am auzit,ce se poate face in acest caz mai exista alta alternativa legala?
Se pare ca la primarii timpul trece leafa merge pe bani contribuabililor si noi cei care cotizam si nu ne baga nimeni in seama ce facem?
Multumesc pt. raspuns
Cel mai recent răspuns: Mariyiancu , utilizator 16:47, 8 Februarie 2010
multumesc frumos pt. indrumare
Dupa cum vad mai au probleme cu sectorul 5 si altii. E greu sa obtii de la ei ceva. Ei se sesiseaza doar atunci cind au interes sau atunci cind servesc pile. Eu am fost amendata de acei minunati inspectori (Unul chiar a raspuns aici si da indicatii) i-am dat in judecata , am cistigat si au sa imi plateasca cheltuieli de judecata (adica primaria ca daca plateau ei, cred ca se gindeau de 2 ori daca sa ma amendeze ca asa a spus cutarica) . Le-am facut somatie si stau ca mortul in papusoi. Probabil ca voi lua si alte masuri.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Certificat de urbanism legea tacita madalinfla madalinfla Buna ziua.Am si eu o problema si va rog daca imi puteti da un raspuns in legatura cu un certificat de urbanism, daca se incadreaza legii tacite 27/2003 ... (vezi toată discuția)
Legea 15/2003 - taraganare din partea primariei cip77 cip77 Buna ziua Astept un sfat in urmatoarea problema: Am depus inca din august 2006 cerere la primarie, conform Legii 15/2003 la care am primit intr-un final ... (vezi toată discuția)
Refuzul emiterii unui act intrucat nu mi-am achitat impozitele ukmaurice ukmaurice [b][i]In urma solicitarii de eliberare a unui certificat de urbanism pentru o hala industriala pe terenul unei persoane juridice,s-a obtinut avizul comisiei de ... (vezi toată discuția)