avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 628 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... La ce costuri sa ma astept la depunerea unei plangeri ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

La ce costuri sa ma astept la depunerea unei plangeri penale?

Buna ziua, vreau sa fac plangere penala pentru devalizare conturi si abuz in serviciu conducerii asociatiei de proprietari. As vrea sa stiu cum decurg lucrurile: daca se confirma ceea ce spun si se merge in instanta eu voi avea anumite costuri? (ma gandesc la avocat, expert etc)
Cel mai recent răspuns: gev , utilizator 18:15, 26 Octombrie 2023
Buna ziua, despre ce costuri e vorba? Spuneti mai clar pentru ca de aceea intreb

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata onorariului si a cheltuielilor expertului mirceatintisan mirceatintisan Buna ziua! Am dat asociatia de proprietari prin reprezentantii ei in judecata. Intrebare! In timpul cercetarii penale,cine trebuie sa suporte cheltuielile cu ... (vezi toată discuția)
Cat poate sta un dosar la politie? cristina bibi cristina bibi Am un dosar la politie din 2007 in care sunt invinuita conf art 215 cp. Am fost chemata la politie ptr declaratii, am facut expertiza care a fost depusa de ... (vezi toată discuția)
Expertiza judiciara auto playerzero playerzero Buna ziua, Am fost implicat intr-un accident rutier cu vatamare corporala. Politia a dat un verdict la primele cercetari care spune ca persoana care m-a ... (vezi toată discuția)