Am 43.79733 puncte totale si punctaj mediu de 1.27656 si 22500 lei pensia pe luna. Daca primesc indicele de corectie cind am depus cererea pentru pensia de limita de virsta adica 29 09 2011 si in 18 01 2012 am primit decizia de pensionare atunci citi lei voi primi pe luna in plus si de cind timp din urma. Va multumesc anticipat.
Sint la limita de virsta din 2011 si nu am primit nimic. Iar pe decizia de pensionare pentru limita de virsta nu e trecut nimic. Ce trebuie sa fac. Va multumesc anticipat.
Din postarea dvs. , am impresia ca dvs. vorbiti de cresterea cu 25% a punctajului pentru grupa a doua de munca , dvs. avand pensie de boala de gradul 2 . Faceti confuzie , e cu totul altceva . Punctaj suplimentar se primeste pentru MUNCA in conditii mai dificile . Perioada in care ati fost in pensie de boala nu este vechime in munca , ci stagiu asimilat stagiului de cotizare . Pentru faptul ca ati fost incadrat in gradul 2 de invaliditate , legislatia nu prevede punctaj suplimentar . Am inteles bine nedumerirea dvs. ?
La trecerea la limita de varsta vi s-au aplicat prevederile art.97(1) din legea 263/2010 pe care vi le-am mentionat.
Adica cuantumul pensiei de invaliditate pe acea perioada a fost transormata in puncte.
Daca stagiul asimilat aferent pensiei de invalditate este mentionat in anexa deciziei este clar ca a intrat si in calculul pensiei.Nu face confuzie intre pensia de invaliditate gradul II, cu grupa de munca II.Ati beneficiat de stagiu potential in timpul pensiei de invaliditate ?