Deci pina la urma si pentru cei care isi pierd calitatea de membru (ies din asociatie) exista o cerere de actualizare a acordului de asociere.
"(8) Acordul de asociere și statutul asociației de proprietari, actualizate, se depun de către președintele asociației de proprietari,
ori de câte ori sunt modificări, la judecătoria în a cărei rază teritorială se află condominiul."
Nu spune ce fel de modificari, cum s-au facut (prin faptul ca s-a inscris, prin faptul ca a decedat, prin faptul ca nu mai e proprietar, prin faptul ca a facut cerere de iesire).
Nu cred ca am ignorat ceva esential, m-am referit cu precadere la urmatorul pasaj:
"Dacă inscrierea unor noi membrii, prin cerere și act adițional
are un temei de drept astfel ca cererea să fie admisă și instanța să dispună înscrierea modificărilor în registrul asociațiilor de proprietari ținut de grefa judecătoriei, ei bine
ieșirea unor membrii din asociație nu își găsește o motivare în drept în legea 196/2018 astfel ca
cererea asociație în privința modificării actelor constitutive prin ieșirea unor membrii, respectiv acordul de asociere, să fie admisă de instanță.
robert1958 a scris:
Cerea de actualizare a acordului de asociere cu privire la proprietarii asociați va fi întemeiată pe art. 17 alin. 8 conexat cu alin. 9 al aceluiși articol.