avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 936 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua!Daca am obtinut o hotarare judecatoreasca ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua!Daca am obtinut o hotarare judecatoreasca definitiva ...

Buna ziua!Daca am obtinut o hotarare judecatoreacs definitiva de partaj in care s-a numit un expert cadastral pentru a imparti terenul extravilan intre mostenitori pe loturi,ce fac in continuare?Intabularea s-au trebuie expertul sa inscrie expertiza la cadastru?
Cel mai recent răspuns: Madalina Mihaela I. Moceanu , Avocat 17:54, 3 Noiembrie 2023
Bună seara!
Răspunsul meu este același.
Bună seara!
Răspunsul meu este același.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cadastru adriana dj adriana dj am o hotarare definitiva si irevocabila pot face cadastru si intabularea dupa schita facuta de expert in timpul procesului sau trebuie sa platesc un alt ... (vezi toată discuția)
Dezbateri - regulamentul privind avizarea tehnica a expertizelor judiciare efectuate de expertii judiciari in specializarea topografie, geodezie si cadastru BEJENARU PETRU BEJENARU PETRU MINISTERUL JUSTIŢIEI Nr. .................../C din........................... AGENŢIA NAŢIONALÃ DE CADASTRU ªI PUBLICITATE IMOBILIARÃ Nr. ... (vezi toată discuția)
Cadastru mostenire laurentiu_stefan91 laurentiu_stefan91 buna seara daca se dezbate o mostenire trebuie facut cadastrul inainte sau dupa pronuntare iar dupa pronuntare mai trebuie mers la tribunal pentru vreo ... (vezi toată discuția)