avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 636 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Pot cere în instanța mărirea pensiei de ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Pot cere în instanța mărirea pensiei de întreținere,de la ...

Pot cere în instanța mărirea pensiei de întreținere,de la 25%,cît plătesc acum,la 50 %.Speța este următoarea:în prezent plătesc 25% și mai am un an de plată ,copilul urmînd să împlinească 26 de ani(este student).Copilul ma acționat în judecată pentru neplata pensiei în perioada 2012-2017(știu că pot contesta fiind prescrisă,dar nu voi face asta eu dorind să platesc și pentru această perioada).Va aproba instanța cererea mea de a plăti 50% din salariul meu pentru o perioadă de 4 ani(durata facultăți).Mulțumesc.
Cel mai recent răspuns: Dapix , utilizator 15:33, 3 Noiembrie 2023
Restanțele din urmă le plătiți separat și benevol, fără să dispună instanța acest lucru.
Sau dacă vă sustrageți, o să vă execute silit un executor angajat de mama copilului.

Dar ce vreți dumneavoastră se vede din avion că intenționați să vă sustrageți de la o altă executare silită către un alt creditor.

Credeți că judecătorul n-o să-și dea seama care este de fapt intenția dumneavoastră`?
Ultima modificare: Vineri, 3 Noiembrie 2023
Dapix, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua. Înțelegerea amiabilă, în urma unui divorț, cu ... qhiu82 qhiu82 Bună ziua. Înțelegerea amiabilă, în urma unui divorț, cu privire la drepturile bănești ale copilului , obligă angajatorul meu că din salariul cuvenit ... (vezi toată discuția)
Plata pensie alimentara - poprire mara2017 mara2017 Buna ziua. Am o hotarare judecatoreasca definitiva in care scrie ca tatal copilului trebuie sa plateasca 25% din venituri + diferenta de bani de la momentul ... (vezi toată discuția)
Pensie întreținere minor Diana335 Diana335 Buna seara! Am introdus cererea de divorț in data de 27.11.2016 și am finalizat procesul in data de 3.01.2018- hotărâre definitivă. Tatăl minorei tb să ... (vezi toată discuția)