avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1011 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Apartament luat prin licitație la care vecinii nu vor ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Apartament luat prin licitație la care vecinii nu vor sa imi ...

Apartament luat prin licitație la care vecinii nu vor sa imi dea cartela de la interfon si de la lift deoarece fostul proprietar nu a platit nimic la modernizări/reparatii. Menționez că nu este asociație de locatari.

N-am o problema să plătesc absolut tot de cand sunt eu proprietar dar nu prea mi se pare normal să dau din urmă. Si poate plăteam dar e vorba de o suma destul de mare.
Cel mai recent răspuns: CST1976 , utilizator 16:44, 13 Noiembrie 2023
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
De ce credeți că au pus cartelă la lift după ce a fost reparat?
Pentru ca cei care nu au plătit reparația să nu poată să îl folosească.
Ultima modificare: Miercuri, 8 Noiembrie 2023
mitabiciclista, utilizator

mitabiciclista a scris:

De ce credeți că au pus cartelă la lift după ce a fost reparat?
Pentru ca cei care nu au plătit reparația să nu poată să îl folosească.

Nu cred ca e cazul sa imi explicati teoria chibritului. Am platit si eu pentru locatari care nu plateau nimic, crdeti-ma ca nu fac parte din categoria aceea. In cazul de fata eu NU am fost proprietar la momentul cand s-au făcut îmbunătățirile si nici nu o să rămână un leu neplatit din momentul in care sunt proprietar. Stiu care imi sunt obligațiile daca stau la bloc.

Multumesc de raspuns.
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Cu multă plăcere.
Este o luptă în care cei care au cheltuit banii au gândit si o soluție pentru protejarea și recuperarea"investiției ".
Acum este rândul dumneavoastră să găsiți o soluție.
E clar că soluția cea mai simplă nu vă convine și că trebuie să căutați altă rezolvare.
Achiziția prin licitație are și dezavantaje.
Nu vă supărați pe noi care vedem lucrurile diferit.
Ultima modificare: Miercuri, 8 Noiembrie 2023
mitabiciclista, utilizator
Nu sunt suparat, e normal sa avem si opinii diferite. De asemenea ce au facut dansii pentru a proteja investitia e foarte bine si ii felicit pentru asta. Dar eu cred ca investitia respectiva trebuia recuperata de la cine era responsabil atunci, asta incerc eu sa subliniez.

Toate cele bune
2 din 3 utilizatori consideră
acest răspuns util
Dar eu cred ca investitia respectiva trebuia recuperata de la cine era responsabil atunci, asta incerc eu sa subliniez.

trebuia, dar nu au facut-o si acuma e dificil.
daca era vb de acoperis de ex, nu puteau recupera banii de la dvs pt ca intr-adevar dvs ati cumparat fara sarcini.
Numai ca acum, dvs vreti ce vreti, cheie de acces si ori va descurcati singur, ori ii dati in judecata. Mai departe, nu cred ca instanta va obliga un alt proprietar sa va dea ceva pe gratis.

Alte discuții în legătură

Salut! de curand m-am mutat intr-un bloc format din 5 scari, ... eavocatciprian eavocatciprian Salut! De curand m-am mutat intr-un bloc format din 5 scari, numerotate de la A la E, fiecare scara cu propria asociatie. In acest bloc exista garaje la ... (vezi toată discuția)
Interfon pe un singur etaj AndreiGh89 AndreiGh89 Bună ziua, Am o problemă cu președintele asociației de proprietari a blocului în care sunt chiriaș. Vrea (de fapt a început dimineață) să ... (vezi toată discuția)
Montare interfon ContSters23466 ContSters23466 In blocul unde locuiesc a existat interfon, dar cineva cu buna stiinta l-a stricat pentru a fi montat un alt interfon, adica sa faca rost de niste bani. Eu nu ... (vezi toată discuția)