avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 447 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... RECURS
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

RECURS

Am pierdut recursul la instanta superioara,decizia fiind irevocabila,am depus contestatie in anulare ,am avut un termen de judecata si am fost reprogramati in luna Martie pe motiv ca dosarul era trimis la instanta de fond.Presedintele completului de judecata mi-a spus la sedinta sa studiez bine articolele 317 si 318 din Codul de Procedura Civila si la urmatorul termen sa fac o intampinare .Am studiat aceste articole si am constatat ca nu e buna contestatia in anulare a deciziei.Va rog sa-mi spuneti daca pot sa -mi retrag contestatia in anulare si daca aceasta retragere necesita cheltuieli de judecata pentru partea adversa.Mai mentionez ca am facut si o cerere de revizuire a deciziei , mi sa aprobat si sunt programat in Aprilie .Vreau sa va mai intreb in cazul meu mai pot trimite contestatie la CEDO daca am aceste cereri depuse si daca stiti ce cheltuieli necesita o contestatie la forul European
Cel mai recent răspuns: ctynn , utilizator 20:11, 30 Ianuarie 2010
in regula !
particularizez litigiu de munca: sentinta pe fond este definitiva si executorie! irevocabila dupa promovarea-pierderea recursului... acum se poate trimite si la CEDO sau ma rog incepe termenul de 6 luni ?
~ Conținut șters la cerere ~
Daca ati continuat cu contestatie in anulare si... am inteles revizuire-alte doua cai de atac extraordinare in procedura civila- trebuie sa se pronunte instantele investite si dupa aceea, daca sunteti nemultumit, puteti merge la CEDO.
doua idei contradictorii :stunned:
~ Conținut șters la cerere ~

Alte discuții în legătură

Recurs - contestatie in anulare asanacheromel asanacheromel Buna ziua , Va cer doar o parere in legatura cu urmatoarea speta : - intr-un recurs instanta da o hotarare motivata in mod unanim de toti cei 3 ... (vezi toată discuția)
Recuperare cheltuieli expert, cai extraordinare de atac Ramona1982 Ramona1982 Am pierdut un dosar privind suspendarea permisului de conducere. Am platit expertul, eu pot sa mai recuperez banii de la expert? Mai pot face ceva privind ... (vezi toată discuția)
Ce cale extraordinara de atac se poate promova ? Diana Ramona Diana Ramona In cazul unei plangeri contraventionale ptr o fapta prevazuta de OUG 195/2002 , s-a solicitat odata cu formularea acesteia , si judecarea in lipsa , cu ... (vezi toată discuția)