avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 580 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... fluturas salariu
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

fluturas salariu

Am lucrat la o societate pina anul trecut ,as dori sa stiu daca mai pot solicita copii de pe fluturasi de salariu la aceasta societate in conditiile in care nu mi s-a emis nici unul pe perioada cit am lucrat acolo.Va multumesc
Cel mai recent răspuns: ninel_d , utilizator 18:05, 7 Februarie 2010
Fluturasii de salarii nu sunt documente oficiale , nuami state de plata se arhiveaza timp de 50 de ani.
Deoarece am inteles ca sporul de vechime nu este inclus in salariu iar salariul meu era in 2009 de 800 lei [600 salariu de baza+1,2 coeficient pt studii=720 iar restul nu stiu daca era sporul de vechime sau orele suplimentare deoarece lucram pe luna 210 ore]Deci am gindit ca numai asa pot afla solicitind acele documente.
Se poate afla si din statele de plata , daca sporul de vechime nu era inclus in salariul de baza ...:)
B-)scuze dar sunt un novice...deci 600 salariu de baza in martie 2009;este sau nu este inclus sporul de vechime?Multumesc anticipat.
Nu este inclus sporul de vechime in acest salariu ... 600 lei reprezinta salariul minim brut pe economie pentru un muncitor necalificat fara sporuri

Alte discuții în legătură

Spor vechime ninel_d ninel_d Buna seara.Va prezint un fluturas de salariu pt o persoana calificata salariu tarifar 720......salariu realizat 720.....spor vechime 0.As dori sa stiu daca ... (vezi toată discuția)
Vechimea in munca gicubutnaru gicubutnaru La firma la care lucrez sînt angajat ca primitor-distribuitor de materiale.La prima angajare(acum 30 de ani)în această funcţie ,era obligatoriu să ai ... (vezi toată discuția)
Sporul de vechime si coeficientul de ierarhizare lulusca lulusca Daca s-a marit salariu minim pe economie incepand cu 1 iulie 2013, angajatorii care au prevazut in CCM coeficienti de ierarhizare trebuie sa mareasca salariu ... (vezi toată discuția)