fata nu era la prima ei experienta sexuala de acest gen , adica a mai fost gravida
am o intrebare urgenta la dumneavoastra.numele meu este marius si am 21 de ani,acum sase luni am intretinut relatii sexuale cu o minora in varsta de 17 ani.aceasta minora mai avuse deaface cu astfel de situatii inainte si dupa ce s-a intamplat intre noi.aceasta dupa 5 luni dupa actul sexual dintre noi imi spune ca e insarcinata in luna A5a cu mine si ma va da in judecata.asi dori sa stiu care imi este pedeapsa si ce asi putea face in aceasta situatie.va multumesc.daca cineva ma poate ajuta cu un raspuns ma poate gasi la idul de mesenger lucian4alina@yahoo.com:(
romania inedit a scris:
fata nu era la prima ei experienta sexuala de acest gen , adica a mai fost gravida
A fi insarcinata nu este o experienta sexuala :O. Imi pare sincer rau daca nu stii sa faci diferenta intre a face sex si a face un copil.
Am impresia ca numai tu stii ce ai inteles din mesajul initial, dar deja nu mai conteaza discutiile in aceasta directie.
Parerea mea, din cele prezentate de user, este ca n u este incidenta niciuna dintre infractiunile mentionate aici. Fata este insarcinata, in urma unei relatii liber consimtite, iar singura ,,sanctiune" posibila a tatalui este plata pensiei alimentare, daca , in urma testului ADN, se va stabili paternitatea sa. Asadar, nu inseamna ca ori de cate ori o fata este insarcinata a fost sedusa sau i s-au facut promisiuni, iar cazurile in care cei responsabili intr-un fel sau altul de minora respectiva , sunt destul de rare. N u este vorba nici de santaj, asa cum afirma@ romania . inedit , ci pur si simplu, este normal ca fata sa il fi instiintat pe tata despre sarcina, ca doar nu suntem in fata unui scenariu de film, unde fata isi ascunde sarcina, tatal afla despre copil abia cand acesta este mare...frumos .. si totul se transforma intr-o frumoasa si romantata poveste.
Este o realitate , se intampla frecvent si din fericire legea il poate obliga pe tatic sa isi asume responsabilitatea actului sau.
~ final discuție ~