Am dreptul la un act adițional?
Bună ziua. Am cim în care e scris că programul este inegal, de luni până vineri, de la 9 la 17 și că acesta se poate modifica conform ROI, iar acolo e trecut program de la 11 la 19, iar în perioada concediilor de odihnă este 10-18.
Mi-a fost modificat programul astfel că lucrez câte 6 sau 7 ore pe zi de luni până vineri, plus 5 ore 2 sâmbete pe lună,( cu un spor de 10 lei, care evident că nu a fost negociat),iar în perioada concediilor de odihnă programul redevine 9-17...I-am cerut angajatorului, verbal, un act adițional pentru această modificare, dar spune că nu trebuie și că de fapt nici nu vrea, apoi a trecut la "clasicele" amenințări cu concedierea.
Care e soluția in acest caz, ce pot face?
O săptămână de luni până sâmbătă inclusiv : 6 ore; următoarea săptămână de luni până vineri: 7 ore pe zi. Pur și simplu vrea să spună că eu am luat -o razna și vin din proprie inițiativă așa, el acum și -a dat seama și își vrea banii înapoi. Ar putea face asta? Ar putea de exemplu să îmi ceară doar mie să înapoiez banii, sau trebuie să facă același lucru și în cazul colegei mele?
Sper din tot sufletul să aveți dreptate. Eu de luni am de gând să vin la programul menționat în CIM; probabil că va veni cu tot felul de amenințări, îi place să vină seara, aproape de închidere. Mă jignește și mă face în toate felurile, ăsta e stilul lui, mi-au zis și colegele mai vechi cum se poartă.
Cum pontam sambata?
hgabi
Am urmatoarea situatie: programul de lucru cu clientii firmei este urmarorul luni -vineri:8-18, iar sambata:8-13.
Angajatii sunt programati in ture, astfel ... (vezi toată discuția)
Ore libere
Anamaria1313
buna ziua,
intalnesc urmatorul caz, un angajat lucreaza 8 ore pe zi de marti pana vineri inclusiv. sambata lucreaza 4 ore. pentru acestea primeste spor de ... (vezi toată discuția)