avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 539 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Dacă donatorul donează o sumă mare de bani la o ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Dacă donatorul donează o sumă mare de bani la o altă persoană ...

Dacă donatorul donează o sumă mare de bani la o altă persoană cine plătește cheltuielile donatorul dau cel care primește banii
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 09:12, 18 Ianuarie 2024
sa va retina taxele din donatie, asa sa le ziceti

Balteanu Mihaela a scris:

Dacă donatorul donează o sumă mare de bani la o altă persoană cine plătește cheltuielile donatorul dau cel care primește banii

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, as dori sa stiu si eu cum pot verifica validitatea ... VioletaGH VioletaGH Buna ziua, As dori sa stiu si eu cum pot verifica validitatea unui act de donatie. Am primit o \"mostenire\" din Franta si as dori sa verific validitatea ... (vezi toată discuția)
Taxele in cazul donarii beatlen beatlen bunaziua, am o nedumerire in cazul donatiei, adica a taxelor aferente acestei tranzactii. Sunt coproprietara unui ap. cu 2 camere din bucuresti. Eu donez cota ... (vezi toată discuția)
Ce inseamna - contractul de donatie sa fie in forma autentica ? oanaportar oanaportar Un salariat vrea sa doneze un bun unitatii. Va trebui sa se incheie un Contract de donatie. Ce inseamna : Contractul dedonatie sa fie in forma autentica ... (vezi toată discuția)