avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1016 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale carnet de munca
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

carnet de munca

Buna ziua,
Lucrez de 1 an si 2 luni si nu am inca carnet de munca.Intrebarea mea este : angajatorul are obligatia sa imi faca? Si spre exemplu daca plec in urmatoarele zile, imi dau demisia pot cere la plecare sa imi faca acest carnet ?
Cel mai recent răspuns: Romică Stoica , Consilier juridic 21:19, 3 Ianuarie 2007

este adevarat ca angajatorul trebuie sa iti intocmeasca un carnet de munca in termen de 30 zile dar din pacate toti cei care doresc achizitionarea carnetelor de munca trebuie sa isi faca o programare si uneori asteapta si cate 6 luni sa ridice carnetele de munca.

eu le-am luat in aceesi zi de fiecare data
si daca nu exista carte de munca exista adeverinta de vechime
Draga Toto, crezi ca mai are vre-un interes?Patronii astia nu stiu decat sa te jecmaneasca.Ce sa mai zic in cazul meu.
offtopic: cand de la un salariu brut pe cartea de munca de 40250000rol mi l-au scazut la 5000000rol?
Ce puteam sa fac in acesta caz?
Scumpele mele colege, nu pot decat sa va compatimesc:((
E frustrant sa satai in seara de revelion sa postezi:((
Chiar nu aveati un partener, oricat ar fi fost de jalnic?:O
Scuze daca sunteti stilisteB-)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Carte de munca -tipizat piticutzii piticutzii la locul de munca angajatorul refuza sa cumpere si sa completeze de anu buni carnetele de munca pe motiv ca, oricum o sa se scoata. sunt angajat de mai bine de ... (vezi toată discuția)
Cumparare carti de munca silone silone Buna, Am cativa salaiati care nu au carnete de munca intocmite.. As dori sa stiu care este procedura si locatia de cumparare a acestora? mersi anticipat ... (vezi toată discuția)
Cartea de munca Katze Katze Lucrez la o firma de 1 an si jumatate cu contract de munca, inregistrat la ITM Bucuresti, dar nici pana in acest moment cei de la personal nu mi-au facut carte ... (vezi toată discuția)