avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 423 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Am cumparatun teren in anul 2007 cu suma de 50 000 ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Am cumparatun teren in anul 2007 cu suma de 50 000 euro credit ...

Am cumparatun teren in anul 2007 cu suma de 50 000 euro credit imobiliar contractul de vânzare cumpărare fiind încheiat la avocat. Nu am intabulat și vânzătorul a revândut terenul. Deci am rămas fără casă fara bani și fără teren. Ce pot sa fac în situația aceasta.pentru recuperarea pagubei?
Ultima modificare: Vineri, 2 Februarie 2024
Amalia dinu, utilizator
Cel mai recent răspuns: dodoambra , utilizator 10:54, 5 Februarie 2024
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Cand s-a petrecut a doua vanzare?
Dumneavoastra cand si cum ati aflat de a doua vanzare?
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Terenul l-o fi vândut dar dacă ați construit casa cu acte și e intabulata e a dumneavoastră. Și nici nu se poate construi o altă casă sau demola cea existenta pt că e pe numele dumneavoastră. Bănuiesc că ați construit cu autorizații.
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util


Amalia dinu a scris:

Am cumparatun teren in anul 2007 cu suma de 50 000 euro credit imobiliar ........

Cum adica credit imobiliar? Banca nu a vrut sa puna sechestru pe ce veti cumpara? Nu sa interesat ce faceti cu banii? Daca nu, inseamna ca a fost credit pentru nevi personale..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Promisiune de cumparare expirata alexix_art alexix_art acum o luna am incheiat o promisiune de cumparare pentru o casa in valoare de 100.000 euro. am platit un avas de 6000 euro vanzatorilor. cumpararea nu s-a ... (vezi toată discuția)
Cumparare casa si teren de la un cetatean strain casatorit in romania ContSters349969 ContSters349969 As dori sa achizitionez un imobil impreuna cu terenul de sub casa ( curtea) si o gradina in suprafata de 3500 mp de la o familie alcatuita dintr-un italian , ... (vezi toată discuția)
Vanzare-cumparare aaa123 aaa123 tatal meu doreste sa cumpere de la fratele lui o suprafata parte de teren dintr-o suprafata mai mare. problema e ca momentan niciunul dintre ei nu au banii ... (vezi toată discuția)