claudio79 a scris:
Pana veti rezolva problema aceasta cu vecinii, aveti nevoie sa va odihniti bine. Pentru odihna, cea mai buna solutie din punctul meu de vedere ar fi sa utilizati dopuri de urechi din silicon. Asigura mai bine izolarea fonica decat cele obisnuite. Si eu le-am incercat si au avut succes. Cele mai bune pentru mine au fost acestea dar puteti de asemenea incerca si alt producator. Nu sunt afiliat la niciun comerciant, vorbesc doar ce am gasit eu cel mai bun pe piata in materie de izolare zgomote din exterior.
[ link extern ]
Trebuie sa va odihniti noaptea pentru ca sanatatea e importanta, si aveti nevoie de odihna pentru a rezolva problema cu care va confruntati acum.
Numai bine!
Vă mulțumesc mult pentru sfat, însă asta e doar o soluție pentru o singură categorie de oameni: cei fără copii. Altfel, nu cred că îi poți pune unui prunc de câteva luni astfel de dopuri în urechi, și nici ca părinte nu îți permiți să porți și să nu îl auzi când se trezește :)
Ca fapt divers, m-am gândit și eu la această soluție temporară, deși nu știu cât de bine le voi suporta, dar merită încercat.
Oricum, trebuie rezolvată problema cât de repede posibil. Este inadmisibil să sufere zeci de familii din cauza unui ghiolban..
Culmea, cică ar mai fi și medic! Să i se-ntoarcă jurământul pe care l-a depus și nu-l respectă :)