In primul rand salutare la toata lumea.:D
Problema mea este urmatoarea: pe data de 10.01.2010, am dat cu masina (Cielo) intr-un taximetrist., in Craiova(KIA CERATO) el fiind vinovat ( neacordare de prioritate)din care au rezultat doar pagube materiale , in fine am cazut de acord pt. a nu mai merge la politie si a suporta consecintele, sa facem pe cale amiabila, zis si facut a 2 a zi dimineata ne am prezentat la ASTRA la serviciul daune, unde vinovatul a dat declaratie cum s-a intamplat, si apoi completand amandoi formularul.Problema de aicea incepe, cand am mers la masini sa facem poze, inspectorul a ,,strambat" din nas ca nu-i posibil ca masina taximetristului sa aiba doar spoilarul fata crapat si proictorul cazut, si eu sa am farul spart, spoilerul facut praf cu masca din fata...a inceput sa faca nazuri si sa poze cele mai mici detalii.Bun.A ramas sa-i aduc inspectorului a 2 a zi o procura sau imputernicire deoarece masina nu-i pe numele meu, fiind a unui unchi. Am mers a 2 a zi am astepta cuminte la rand, i-am dat imputernicirea, punandu-o la dosar.Am semnat cv, nu-mi mai amintesc exact ce#-o, dupa care mi-a zis sa astept putin, s-a dus si a mai venit cu un alt inspector cu aparatul foto sa mai pozeze inca odata masina, motivand ca nu se vad prea bine in poze daunele mele, in fine am mers la masina unde a inceput sa racaie cu unghia vopseaua care sarise de pe spoiler, zicandu-mi ca nu are cum, ca eu am venisem deja cu masina lovita, ca este destul de suspect ca taximetristul nu a avut mai nimica si ca a avut si casco si eeee clar domne' ca nu-i de-a buna...degeaba m-am dat peste cap sa le explica ca masina nu a fost accidentata dinainte, nu am reusit nimic, au zis ca trimit dosarul la Bucuresti pt evaluare si sa astept pana la 3 luni#-o#-o#-o.....DA PT CE FRATE??? PT un far si un spoiler?? In fine i-am luat nr.de tel. inspectorului ramanand sa-l mai sun din cand in cand sa ma interesez despre starea dosarului.L-am sunat saptama trecuta si m-a luat peste picior cum se zice, zicandu-mi ca nu mi-a zis odata ca peste trei luni sa-l caut?X-(...DOOOOOAAAAMNEEEE.Masina nu o fac in regie proprie din lipsa banilor.Ce sa fac mai departe?
Va rog ajutati-ma, orice un sfat orice. Multumesc frumos
Cel mai recent răspuns:
Adrian Tudor , Consultant asigurari
15:12, 13 Februarie 2010