avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 536 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Documentele de coasigurare nu e suficient sa fie ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Documentele de coasigurare nu e suficient sa fie depuse la angajator? ...

Documentele de coasigurare nu e suficient sa fie depuse la angajator? Iar angajatorul, mai depune alte documente in afara de d112 pentru a trece coasiguratii? Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:02, 27 Septembrie 2024
Da, nu vad unde sa se mai depuna.
Multumesc frumos!
Avand in vedere criteriile coasigurarii, este nevoie de o oarecare vechime in munca a salariatului care coasigura sau a coasiguratului? Se specifica undeva ca un coasigurat trebuie sa faca dovada continuitatii in munca in ultimii 5 ani, sau ca si asigurat…
Nu este necesara o anumita vechime in munca pentru a lua pe cineva coasigurat.

Legea mentioneaza ca, Soţul, soţia şi părinţii fără venituri proprii, aflaţi în întreţinerea unei persoane asigurate pot fi coasiguraţii acestora.
Multumesc, inseamna ca aici este un document ce nu se mai aplica…
[ link extern ]

Alte discuții în legătură

Documente necesare pentru deducerea personala si coasigurare cristinafaur cristinafaur Va rog sa ma ajutati intr-o problema pe care nu au reusit sa ma lamureasca nici una din extrem de stufoasele legi pe care le-am citit. In societatea la care ... (vezi toată discuția)
Coasigurat la sistemul public de sanatate stelach stelach Buna ziua, Un salariat, solicita inscrierea sotiei , la asigurarile de sanatate ca si coasigurat. ce documente trebuie sa solicit salariatului pentru sotie, ... (vezi toată discuția)
Coasigurat la sanatate luxa.roman luxa.roman Buna ziua; As vrea sa stiu si eu cum sa procedez cu asigurarile de sanatate, (am terminat somajul si nu mi-am gasit un loc de munca pana in prezent), neavand ... (vezi toată discuția)