in urma unui inventar angajatii ies lipsa la invetar si le fac decizii d eimputare si angajamente de plata dar ei nu vor sa semneze, ce fac in aceasta situatie, eu trebuie sa le retin banii pentru ca intradevar au creat un prejudiciu. Dar daca semneaza mai mult de 50 % cum procedez cu ceilalti?
Nu stiu sa-mi raspund. Daca magazionerii- 4 la numar- se ocupa de verificarea intrari-iesiri din gestiune, de ce pot eu fi tras la raspundere? S-a mai descoperit ca unele denumiri de piese au fost modificate in timp, ele fiind sosite pe facturi in franceza iar acum sunt in romana. Traduse corect. Dar, cat e de corect?
Pai, daca nu esti gestionar, mai greu...
Nu poti fi tras la raspundere decat pentru fapte pe care le-ai facut tu.
Nu pune caruta inaintea cailor. Dar fii atent la ce semnezi de acum incolo si foarte atent la acte!
Imputare ?
cipriB
Buna ziua!
In urma ultimului inventar efectuat la firma unde lucrez eu, s-a ajuns la concluzia ca este un minus in gestiune de 1 miliard rol, iar plus de ... (vezi toată discuția)
Imputare inventar
burgundy
Buna Ziua
La firma cu care am colaborat pe baza unui contract de prestarii servici s-a facut un inventar, deoarece urma sa imi schimb locul de munca. ... (vezi toată discuția)