avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1113 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... locuiesc intr-un apartament care are montat o centrala ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

locuiesc intr-un apartament care are montat o centrala termica ...

locuiesc intr-un apartament care are montat o centrala termica pe gaz. sunt decuplat de la reteaua comuna de gaz. prin bucatarie trece coloana de gaz care are un dop in zona fostului racord. tariful firmelor care efectueaza lucrari de revizie este acelasi in cazul meu (teava cu dop) ca in cazul celorlalte apartamente care au racorduri pentru aragaz (robinet, tub flexibil, etc.) administratorul i-mi spune ca nu are importanta faptul ca se fac lucrari de revizie diferite si tariful se stabileste pe vizita in apartament. asa este? sau ar trebui ca firmele care fac astfel de lucrari sa aiba tarife separate?
Cel mai recent răspuns: burebista12 , utilizator 09:50, 20 Aprilie 2024
1 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu e nici o comoditate, asa se face corect repartiarea.
Daca aveti 2 focuri sau 2 dopuri e tot aia. Daca suma e mica de ce mai va pierdeti timpul.
Rep[artizare e corecta. Pentru teva comuna platesc toti.
Pentru ce e in casa in functie de nr de focuri. Acum nu au inventat ei asta cu nr de focuri.
Asta e facuta de furnizorii de gaz. Considerau ca la unii isi pierd vremea sa "verifice pierderea pe o lungime de teava si la altii pe o lungime mai mare Ca focurile sunt la 20 de cm sau 3 metri una de alta nu au de unde stii dar clar pentru ei verifica mai mult la cel cu 2 focuri fata de unul.
pentru a clarifica, fac urmatoarea mentiune. eu am instalatie noua de gaze care alimenteaza centrala termica si aragazul si instalatia veche care nu mai alimenteaza nimic. am in casa 2 focuri. platesc pentru 2 focuri la revizia instalatiei noi si pentru inca unul la revizia instalatiei care nu alimenteaza nimic (doar traverseaza apartamentul). pentru ultimul foc platesc la fel ca ceilalti locatari ai imobilului care nu au decat instalatia veche la care au conectat aragazul.
in rest aveti dreptate, mult zgomot pentru nimic. era doar o intrebare care vroia sa lamuresca un principiu, nu este vorba despre o suma mare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cadrul legal pentru sigilarea unui punct de ardere al instalației de gaze naturale Longines Longines Bună ziua, Întâmpin o situație care îmi dă bătăi de cap și întrucât nu am reușit sa găsesc niciunde explicații coerente, ma adresez ... (vezi toată discuția)
Instalare centrala termica si pastrarea tevii existente comune ( plus teava noua de gaz pentru centrala). keen_boy keen_boy Buna seara, Va scriu pentru ca poate v-ati lovit de situatia aceasta pana acum. Locuiesc intr-un bloc la etajul 5. Coloana comuna de gaz pentru aragaz ... (vezi toată discuția)
Teava de gaze comuna a blocului mariuselectric mariuselectric Adresez o intrebare celor in tema, referitor la teava de gaze a blocului care trece prin fiecare apartament. Majoritatea proprietarilor si-au montat contoare ... (vezi toată discuția)