avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1080 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Pierdere acte.
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Pierdere acte.

Salutare,

Ce trebuie sa fac daca, dintr-o prostie, am pierdut urmatoarele: carte de munca, autorizatie de functionare a firmei, certificatul de inmatriculare si stampila?
Cel mai recent răspuns: live_maz , utilizator 21:57, 20 Octombrie 2006
sincer vorbind:de cate zile le-ai pierdut?Ai anuntat pierderea undeva?totusi e o stampila.....acte in original.......
o saptamina de cind le-am pierdut... anuntat numai la Politie, in caz ca apar...
sincer,imi pare rau.......La asemenea pierderi e naspa......Ai conturi in banci pe firma?pot face orice cu stampila si certificatul.......
Eram la inceput cu firma... nu am inca conturi pe ea...
de declarat stiu ca se declara pierderea si nulitatea ,,,dar la stampila e problema........va trebui....sa faci alta....dar cum??????va fi aceeasi firma....Parerea mea...,dar discuta cu un jurist totusi....cred ca ar fi bine sa lichidezi aceasta firma daca tot nu ai activitate ...desfasurata aici......pentru linistea si binele tau......Pot deschide conturi bancare in numele tau,(au cartea de munca cu numele.certificat si stampila),emit file cec fara acoperire,etc.....Tu te-ai gandit????????

Alte discuții în legătură

Carte de munca pierduta de catre firma la care lucram annmaria28 annmaria28 Buna ziua, Acum 2 luni am plecat de la firma la care lucram. Am sunat la ei pentru a-mi recupera CM insa mi s-a raspuns ca s-a pierdut in momentul in care ... (vezi toată discuția)
Este corect sau legal? mioarapetre mioarapetre firma la care am lucrat mi-a pierdut cartea de munca. Administratorul firmei a mers la monitorul oficial si a declarat pierderea ei dar a facut in asa fel ... (vezi toată discuția)
Carnet de munca Daniela2172 Daniela2172 sunt angajata la o societate si tin evidenta carnetelor de munca. in urma cu o saptamana mi-a disparut un carnet de munca al unui angajat. cum procedez in ... (vezi toată discuția)