avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 924 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Sediu Social, Comodat pe Ap Prima Casa
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Sediu Social, Comodat pe Ap Prima Casa

Sund deja in 'sapaturi avansate' sa aflu in ce conditii as putea muta sediul social din sectorul 2 in sectorul 4, cu un contract de comodat nou pe o camera a unui apartamente luat cu programul Prima Casa.

ONRC-ul imi solicita un document scris pe aceasta tema si pana acum am primit tot felul de nume si adrese de persoana care nu duc nicaieri.

Ce sfaturi / pareri imi puteti acorda in acest caz?

Va multumesc foarte mult.
Cel mai recent răspuns: angajat001 , utilizator 12:06, 8 Septembrie 2014
da sunt si eu curios cum ai rezolvat situatia, caci sunt in aceiasi situatie. poate imi poti da un mesaj privat si cu numele bancii. multumesc anticipat.
buna.
Ma puteti ajuta si pe mine cu sa rezolvat problema cu prima casa si sediu social.
multumesc
Buna ziua,
Ar fi interesamt de stiut cum ati mutat sediul social pe adresa la care aveti ipoteca in favoarea statului roman? Sunt multe cazuri ce se vor a-si gasi rezolvarea, personal am ajuns pana la ministerul finantelor publice pt aprobare si inca nu am primit raspuns... Exista o cale legala prin care statul roman poate fi de acord sa stabileasca sediul social al firmelor la apt cu ipoteca in favoare statului insusi? Astept cu interes rasp dvs. Maria C

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

"prima casa" - sediu pfa maria192010 maria192010 Am cumparat un apartament cu programul \"Prima Casa 2009\". Intentionez sa devin PFA cu sediul social pe adresa apartamentului cumparat prin acest program. ... (vezi toată discuția)
Conditii pentru acordul banci pentru sediu social hillfingerr hillfingerr Buna seara, Doresc sa deschid [b]sediul social[/b] (fara desfasurare de activitate) pentru un SRL in [b]garsoniera[/b] mea luata prin Prima Casa. Am inteles ... (vezi toată discuția)
Sediu societate- urgent va rog Geo_2008 Geo_2008 Se poate rezilia un contract de comodat pentru un spatiu in care este sediul unei firme fara a exista dovada unui alt spatiu. Va rog argumentati cu temeiul ... (vezi toată discuția)