avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 705 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... plangere la procuror pt tergiversarea activitatii ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

plangere la procuror pt tergiversarea activitatii politistului

in urma unui proces , Tribunalul a casat sentinta Judecatoriei si de peste 1 an, procurorul a trimis dosarul , la politie pt :
" trimite cauza procurorului pt inceperea urmaririi penale privind infractiunili prevazute de art.215,alin 1,2,3, cod penal,art.84,alin 1.din Legea 59/1954 si art.282 cod penal. "
Eu,am fost de citeva ori la politie sa urmaresc dosarul,dar, tot timpul am fost amanata-concediu medical,de odihna,fara plata...Dar, de cateva ori l-am vazut pe politist de vorba, seara tarziu, la restaurante. Oare pt declaratii ?
Cum pot face plangere/ modelul / pt tergiversare la procuror ?
multumesc,
parclau@yahoo.com
Cel mai recent răspuns: florindbro , utilizator 22:11, 4 Ianuarie 2011
@allissa
va garantez ca prin natura profesiei ,sunt mult mai implicata in realitatea la care dvs faceti referire,dar dovediti ca nu cunoasteti etapele ,factorii implicati cu limitele individuale de competenta, legal prevazute si impuse .
Principiile si respectul personal, cat si obligatiile asumate cu ocazia postarii pe prezentul forum ,ma determina sa fiu responsabila si sa nu ma hazardez in discutii fara suport real si legal.
Este de preferat ca in tot cea ce intreprindem, sa ne conduca decenta,
profesionalismul si in genere principiile pentru bine ,in locul orgoliilor si frustarilor eronat indreptate
raspuns pt @allissa :

Adica? Unde e lipsa de decenta , neprofesionalism ? De peste 1 an, astept un raspuns, stimata doamna. Spuneti ca lucrati in domeniu, am postat din hotarare, art. pe care s-a dispus cercetarea, deci suportul legal exista, nu-i nevoie sa va mai hazardati in nici o discutie, a fost suficient acest raspuns, plin de profesionalism .
Multumesc,
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Da asa este. Sa astepti... Pana cand?
Asa am procedat si eu. Am asteptat aproape 2 ani.
Rezultate zero. Dosarul este nefinalizat. Si aceasta pentru ca procurorul de caz nu are chef.
Timp m-am convins ca are. Intr-o plangere depusa la aproape un an dupa plangerea mea s-a implicat imediat.La o luna a dispus arestarea preventiva a unui presupus hot de telefoane mobile. S-au preparat si probe si martori.
Dovada o aveti aici:
[ link extern ]
In cazul meu era vorba de o masina de 50000 euro. Aici domnul procuror nu mai avea timp. De cate ori am fost in audienta mi s-a spus ca nu are timp si ca este foarte ocupat. Deci nu are timp pentru cazul meu, care este un caz mai putin important.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plangere penala fara raspuns roxanam79 roxanam79 Buna am si eu o problema daca se poate sa ma ajutati am facut o plangere penala la parchet privind distrugere,incalcarea dreptului de proprietate,organul de ... (vezi toată discuția)
Indatoririle unui procuror romeotgv romeotgv Este obligat ca un procuror care instrumenteaza un dosar de furt calificat sa audieze partile implicate in dosar sau doar sa ia act de propunerea organului de ... (vezi toată discuția)
..propunere facuta de catre organul de cercetare penala !! tutu12 tutu12 In urma unei plangeri penale , Parchetul trimite spre cercetare , organului de cercetare -politiei . La terminarea cercetarilor ,politistul face un raport ... (vezi toată discuția)