avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 704 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Buna seara, Am un apartament in regim hotelier pe ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Buna seara, Am un apartament in regim hotelier pe platforma Aibnb ...

Buna seara,
Am un apartament in regim hotelier pe platforma Aibnb pentru care am primit aprobarea vecinilor limitrofi si obtinut Certificatul dr functionare de la Ministerul Turismului si Antreprenoriatului.
Asociatia de proprietari a facut o adunate generala in care au stabilit o taxa de 200 Ron lunar pentru "Imbunatatiri confort" si mi au cerut sa semnez un "Acord"
Eu am refuzat dar am pe nota de plata de intretinere aceasta suma.
Am cerut explicatii la Asociatie prin mail dar nu mi au raspuns.
Este corect ca Asociatia de Proprietari sa mi tacseze aceasta suma?
Cel mai recent răspuns: Ovideel , utilizator 17:41, 18 Iulie 2024
@robert1958
Am inteles, nu va intereseaza neaparat subiectul deschis de utilizator (desi asta e regula de baza a acestui forum), ci considerati important ce impozit (daca nu ma insel e de 1100 RON / an) va plati utilizatorul si ca pe viitor exista un SI., intre acorduri. Asa ca asociatia, blocul, linistea vor fi mai bine aparate de hoardele de turisti..

Ok, atunci sa raminem amindoi cu opiniile fiecaruia si ...la buna vedere. Si succes !

Ultima modificare: Joi, 30 Mai 2024
latka, utilizator
Buna ziua,

Imi pare rau pentru raspunsul intarziat, insa doar astazi citesc acest thread. Vreau sa multumesc tuturor participantilor la aceasta discutie, in special @latka @robert1958, datorita argumentelor dumneavoastra am invatat multe din aceasta postare. Va felicit ca ati pastrat o discutie relevanta si cu surse, chiar daca nu ati ajuns la un consens vreau sa va spun ca nici nu trebuie, ca utilizatori intelegem (sau asa ar trebui) ca fiecare poate avea o parere diferita si doar instanta poate lua o hotarare, noi venim pe aceste forumuri pentru indrumari si sa aflam mai multe informatii (ceea ce s-a intamplat in aceasta postare), consider ca ii era mai putin de folos autorului in cazul in care doar 1 persoana raspundea iar celelalte ii dadeau dreptate fara sa mai adauge argumente.
Va multumesc si va felicit inca o data!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stimată doamnă manuela rășină spuneți dvs: „simpla închiriere ... robert1958 robert1958 Stimată doamnă Manuela Rășină Spuneți dvs: „Simpla închiriere a unui spațiu de locuit în calitate de persoană fizică nu îi schimbă ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, apartamentul situat sub al meu, intr-un bloc de locuinte, ... NicoleC NicoleC Inchiriere apartament bloc in regim hotelier (in scop turistic) Buna ziua, apartamentul situat sub al meu, intr-un bloc de locuinte, a fost recent introdus in ... (vezi toată discuția)
regim hotelier buna ziua. vecinul meu are apartament in regim hotelier. are ... Adelinan19 Adelinan19 buna ziua. vecinul meu are apartament in regim hotelier. are nevoie de aprobarea vecinilor pentru acest lucru ? nimeni nu e de acord pentru ca vin tot felul de ... (vezi toată discuția)