Buna ziua!Daca presedintele asociatiei de proprietari a afisat la avizier o data cand a fost o sedinta,pe ordine de zi sa se stabileasca ce se v-a face cu liftul,dar nu a facut tabel convocator si nici nu a trimis prin posta instiintari cu confirmare de primire,hotararea adoptata de 10 membri din 72 esta valabila?S-a hotarat sa platim 200 roni pe luna,6 luni si dupa in functie de contract nu se stie cat.Nu exista oferte de pret,expertiza tehnica,doar ne-a comunica ca ascensorul nu mai are autorizatie I.S.C.I.R de un an,dar in prezent functioneaza,fara probleme.
Multumesc,domnule Adam Grecu,ati spus corect ca daca vrem sa functioneze ascensorul marcam banul,iar daca nu,nu,,dar presedintele ne-a amenintat ca trimite executorul dupa 6 luni daca nu platim,deoarece hotararea comitetului e obligatorie.Adica hotararea celor 10 din 72 de proprietari.
S-a discutat: dar in acest caz este nevoie sa demonstreze ca AG s-a tinut in conditii legale.
Apoi, vorbeste ca sa se afle in treaba - poate trimite executorul, daca gaseste unul mai prost ca el (scuze). Executorul "vine" in cu totul alte conditii si situatii.
Voi trebuie sa va ganditi la:
- este termenul limita de a efectua RK-ul liftului?
- daca in AG s-a aprobat aceasta lucrare, da in conditiile prezentei aratate;
- daca com. ex. nu ar aproba introducerea pe lista de plata a sumelor privind creearea Fd. reparatii, atunci chiar ca sunt motive de demitere, in bloc si alegerea unei alte echipe de conducere;
- repet ceea ce ai inteles - discutati la nivelul blocului/scarii cu vecinii (ceilalti care nu au stiut de AG), oportunitatea efectuarii sau nu a reparatiei si luarea masurilor nexcesare.
Eu am comentat toate astea deoarece chiar m-am ocupat de aceste chestiuni si pot sa-ti trimit niste poze, sa vezi cum arata liftul nostru, dupa cca. 2 ani de la RK, iar costul nu a fost chiar asa de inspaimantator, a fost cam 1100 lei de apartament (44 apt), deci nici 10.000 de euro per total
In fine, sunt bani, nu zic nu, dar dupa 50 de functionare, cred ca s-a meritat.
Si inca ceva: lucrarea am efectuat-o cu firma care face mentenanta lunara. Solutia este ce-a mai buna din mai multe puncte de vedere. Daca vrei, le putem discuta.
Buna ziua!Asa stiam si eu,ca executorul,executa o hotarare judecatoreasca,nu hotarari ale adunarii generare ale locatarilor,care au fost prezenti 10 din 72,din toata asociatia care are doua blocuri indentice de 36 apartamente pe fiecare bloc.In blocul nostru s-au prezentat 3 din 36 la A.G.