avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 902 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Incident masina pieton
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Incident masina pieton

Bună seara.
Acum 3 săptămâni a fost loc un incident cu un pieton. Noi nu ne-am dat seama pe moment daca s-a lovit sau nu. Masina pleca de pe loc și ne-am trezit cu ea în fata mașinii. Noi nu am văzut-o, practic s-a atins de mașină, nici nu ne-am dat seama, ne-am speriat și poate nu am reacționat ok. Sotul si el socat a întrebat-o daca e ok si ca nu a văzut-o. Ea s-a enervat, cum de nu am văzut-o , a făcut poze , a zis ca vedem noi și a plecat. Pe picioarele el. Nu s-a dus la politie. Ulterior am stat de vorba doar cu mama ei și ne- a spus ca e lovita rau , ca s-a dus la spital ,( unde initial a declarat ca a căzut ) are coșmaruri și ca ii trebuie proteza și terapie. Și ne-a cerut bani. Noi nu am vrut sa ii dam și s-a dus la spital și a zis ca a fost lovita de mașină, de noi, și acum ne-am trezit cu politia la poarta și soțul trebuie sa dea declarație. Ce credeți ca am putea face mai departe? Ne poate face ceva? practic e cuvântul nostru împotriva ei. Mulțumesc.
Ultima modificare: Luni, 2 Septembrie 2024
AlessandraV88, utilizator
Cel mai recent răspuns: Szekely Barna , Consultant asigurari 23:44, 31 Decembrie 2024
Să aveți în vedere că ajutorul Dvs este unul uman și de mare ajutor in perioada de după accident. La ce prezentați Dvs. nu are cum să ajungă peste 90 de zile. Cu siguranță va fi soluție de clasare. Dar ar fi uman să ajutați financiar cu cele necesare, păstrând toate bonurile, facturile și să le solicitați ulterior de la asigurator decontarea lor.
Problema Dvs majoră o sa fie dosarul penal ptr părăsirea locului acvidentului, de care nu veți scăpa. Și dacă veți dovedi buna intentie veți avea de câștigat.
Ultima modificare: Marți, 31 Decembrie 2024
Szekely Barna, Consultant asigurari

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accident rutier cu lovire pieton user551 user551 Am fost implicat intr-un accident rutier eu fiind vinovat de producerea acestuia. Mai exact am lovit din spate un autoturism care oprise la trecerea de ... (vezi toată discuția)
Accident pe trecerea de pietoni tudoradrian94 tudoradrian94 Un taxi m-a lovit pe trecerea de pietoni, semaforul pentru trecerea de pietoni nefunctionand . Taximetristul m-a luat in masina lui si m-a dus la o sectie ... (vezi toată discuția)
Persoana vatamata, martori andu202002 andu202002 In urma cu trei luni am accidentat o minora in varsata de 10-12 ani in apropierea trecerii de pietoni. Doi martori care au declarat ulterior ca se aflau in ... (vezi toată discuția)